Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Κυνικός και φαιδρός ο Τσίπρας ομολογεί ότι είχε ξεσκίσει τον κόσμο στους πλειστηριασμούς

 


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένα πρωτοφανής αισχρός και αδίστακτος πολιτικός απατεώνας δεν διστάζει πουθενά και σε τίποτα και καλά κάνει αφού υπάρχουν ακόμα στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ που τον ανέχονται.

«Οι 25 000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί!», είπε κυνικά και αδίστακτα, ανάμεσα σε άλλα, χθες, ο Αλέξης Τσίπρας στον Alpha, σε μία συνέντευξη που είχε σκοπό να βελτιώσει το προφίλ του, αλλά εξελίχθηκε σε κανονικό νέο σώου εξευτελισμού.

Την ώρα που κατηγορεί την κυβέρνηση για το θέμα των πλειστηριασμών, κουνώντας το δάχτυλο λέγοντας ότι η κυβέρνηση του δεν έκανε ούτε ένα πλειστηριασμό, απαντάει σε ερώτηση λέγοντας ότι έκανε τελικά πλειστηριασμούς αλλά έκανε λίγους.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ούτε επικοινωνιακό χάρισμα και το χειρότερο δεν έχει ούτε πολιτική αντίληψη, και όποτε εμφανίζεται ξεφτιλίζεται σε όλα τα επίπεδα, λέγοντας ασύστολα ψέματα, και προκαλώντας με τις κυνικές του ομολογίες.

Ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να στηρίξει όλη του την επιχειρηματολογία για τα πεπραγμένα του στο θέμα των πλειστηριασμών στο νόμο Κατσέλη. Αναφέρθηκε τόσες φορές στο νόμο Κατσέλη που θα έλεγε κανείς ότι τον είχε φέρει στη Βουλή, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ως αντιπολίτευση το 2010 δεν τον ψήφισε!

Οι πλειστηριασμού της διετίας 2017-2019 ήταν πάνω από 35.000 και όχι 25.000 που «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι πολλοί!» για τον Τσίπρα, ενώ επέδειξε πλήρη άγνοια για τον κίνδυνο να χαθούν οι εγγυήσεις του Δημοσίου εάν σταματήσουν να πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί, όπως επισημαίνουν οι δικαστικοί. 

Προσπάθησε να κρύψει και να εξαπατήσει όσους αφελής τον άκουγαν, ότι η λειτουργία των funds και των servicers επετράπη από τη δική του κυβέρνηση, όταν οι προηγούμενες είχαν κρατήσει την άρνησή του, παρά την πίεση της τρόικας.

Ο Τσίπρας εμφανίστηκε για συνέντευξη αδιάβαστος χωρίς να γνωρίζει ότι η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει πως θα φέρει κάποιες βελτιώσεις επί του υφιστάμενου πλαισίου, μετά τη φερόμενη απόφαση του Αρείου Πάγου. Και όταν αντιλήφθηκε ότι εκτέθηκε επειδή δεν το γνώριζε, προσπάθησε να χρεώσει στην κυβέρνηση και τη Ν.Δ. δήθεν ιδεολογικές εμμονές, στρατηγική υπέρ των funds κ.λπ. με αποτέλεσμα να γίνει μεγαλύτερη ξεφτίλα.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου