Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας αντικατέστησε τον Καρανίκα με τον Τζουμάκα και γελάει ο κόσμος

 


Μόνο αέρα ανανέωσης δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την κίνηση του τελειωμένου πολιτικά Αλέξη Τσίπρα, να βγάλει απο την ναφθαλίνη τον Στάφανο Τζουμάκα και να τον τοποθετήσει στην θέση που ήταν χρόνια ο Νίκος Καρανίκας. Τι καινούργιο να σου δώσει το παλιό ΠΑΣΟΚ;

Οι αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλές, και οι αντιδράσεις του κόσμου που το άκουσαν επίσης, η διαφορά είναι ότι ο κόσμος γελάει, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να δώσει τη μάχη των εκλογών τοποθετώντας στην πρώτη γραμμή στελέχη του παλιού ΠΑΣΟΚ, μόνο καλό δεν θα κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ίδιος ο Τσίπρας είναι απαξιωμένος και πολιτικά τελειωμένος.

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Στέφανος Τζουμάκας, ο οποίος έχει εδώ και χρόνια μεταπηδήσει στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι "πέταξε" το ΠΑΣΟΚ το μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ μήπως και καταφέρει να επιβιώσει πολιτικά ο Αλέξης Τσίπρας, το σχέδιο απέτυχε αλλά ο Τσίπρας συνεχίζει να μαζεύει ότι έχει τελειώσει πολιτικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει πολλούς σαν τον Τζουμάκα που εκπροσωπούν το παλιό καταστροφικό ΠΑΣΟΚ! Να αναφέρουμε μόνο τον Γιάννη Ραγκούση, η τον επί σειρά ετών στενότερο συνεργάτη του Ακη Τσοχατζόπουλου Αντώνη Κοτσακά, την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και άλλους πολλούς που θέλει ο Τσίπρας να τους εμφανίσει ως ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ, νέο αίμα στην πολιτική ζωή.

Από εχθές λοιπόν τον ρόλο του επικεφαλής της Επιτροπής Πολιτικής Στρατηγικής και Ανάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τον καθιστά πλέον καθημερινό συνομιλητή και στενό συνεργάτη του προέδρου, έχει το παλιό ΠΑΣΟΚ Στέφανος Τζουμάκας, αντικαταστάτης του Νίκου Καρανίκα και γελάει ο κόσμος!!!




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου