Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Άγρια ληστεία από συμμορία πέντε Αλβανών στην Μύκονο

 


Άγρια ληστεία εκτυλίχθηκε στη Μύκονο με πρωταγωνιστές πέντε Αλβανούς κακοποιούς που εισέβαλαν σε γραφείο ομοεθνή τους που τους είχε και εργαζόμενους, έχοντας στα χέρια τους μεταλλικά γκλοπ.

Οι πέντε Αλβανοί κακοποιοί μπούκαραν σε γραφείο, δίπλα σε κατοικία όπου διέμεναν δυο ομοεθνείς τους.

Οι κακοποιοί κρατούσαν στα χέρια τους μεταλλικές ράβδους (γκλοπ) και πιστόλια Glock. 

Οι πέντε Αλβανοί δράστες επιτέθηκαν με πρωτοφανή βιαιότητα κατά των δυο ομοεθνών τους και χρησιμοποιώντας τα μεταλλικά γκλοπ προκάλεσαν βάναυσα χτυπήματα στα κεφάλια των θυμάτων τους.

Οι τραυματισμένοι Αλβανοί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου με αυτοκίνητο ιδιώτη όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρουν τραύματα και στο κεφάλι αλλά και στο σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί κακοποιοί κατάφεραν να αποσπάσουν και 40.000 ευρώ που βρήκαν μέσα στο γραφείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η Αστυνομία της Μυκόνου έκανε έρευνα στο χώρο όπου εντοπίστηκε ένα πιστόλι Glock 17, τρεις σφαίρες , ένας κάλυκας, ένας μεταλλικός λοστός και μια σφαίρα που είχε σφηνώσει στο δάπεδο από εκπυρσοκρότηση.

Το θύμα είναι αυτοδημιούργητος, έχει πολύ καλό όνομα στο νησί και έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με γνωστές ξενοδοχειακές μονάδες και αλυσίδες διεθνών εστιατορίων. Έχει καταφέρει επίσης να χτίσει από το μηδέν δυο πολυτελέστατες βίλες τις οποίες και νοικιάζει σε τουρίστες υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων τα καλοκαίρια. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου