Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Γελάει ο κόσμος με το ακροαριστερό παρτάλι Κρίτων Αρσένη - Βρήκε τη λύση για την ακρίβεια

 



Τύποι με χαμηλό IQ πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να γράφουν και να προτείνουν γελοιότητες τις οποίες πιστεύουν κιόλας.

Μια πρόταση για να γελάει ο κόσμος και για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, η οποία προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια στα social media, που άλλους εξόργισε για την κατάντια του, και άλλοι έβαλαν τα γέλια για το IQ του βουλευτή που πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό.

Ο Κρίτων Αρσένης, μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ζήτησε την κρατικοποίηση όλων σχεδόν των ΔΕΚΟ, 4ήμερη και όχι 6ήμερη εργασία με τετράωρη απασχόληση, καθώς και κρατικές υπηρεσίες και επιδόματα για όλο τον πληθυσμό.

Η γελοιότητα που έγραψε στο Twitter «Η δική μας απάντηση στην ακρίβεια: Ρεύμα, νερό, στέγη, παιδεία, υγεία, 6ωρη 4ήμερη εργασία και βασικό εισόδημα για όλους. Κοινωνικοποίηση των εταιριών ηλεκτρισμού, ύδρευσης, δημόσια στέγη για όσους δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία, δημόσια οικολογικά, δημοκρατικά, συμπεριληπτικά σχολεία».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου