Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Μόνο το 16% των πολιτών ενδιαφέρεται για τις παρακολουθήσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ αδιαφορούν

 



Η ανεπάρκεια και η ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ να κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση προς όφελος των πολιτών, φαίνεται από την υπόθεση των παρακολουθήσεων!! Είναι το μόνο θέμα με το οποίο ασχολούνται και τα δύο κόμματα, αδιαφορώντας για τους πολίτες που ενδιαφέρονται για την καθημερινότητα τους και μόνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει ξεκάθαρα για να επιβιώσει ο Αλέξης Τσίπρας που η απαξίωση του στην κοινωνία καθημερινά μεγαλώνει και όλα δείχνουν ότι το πολιτικό του τέλος ευτυχώς πλησιάζει.

Το ΠΑΣΟΚ από την άλλη έκανε το λάθος να εκλέξει ένα ακατάλληλο για αρχηγό, και προσπαθώντας με λάθος τρόπο να τον βγάλει από την αφάνεια, χρησιμοποιεί τις παρακολουθήσεις για να ακούγεται το όνομα Ανδρουλάκης, χωρίς να καταλαβαίνει ότι ακούγεται μεν, αλλά αρνητικά δε, οι πολίτες τον κατατάσσουν απαξιωμένο στην ίδια μοίρα με τον τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα.

Το ενδιαφέρον των πολιτών σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Marc, εστιάζεται στα προβλήματα της καθημερινότητας, με το 84,2% να ανησυχεί για το κύμα ακρίβειας και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Τα εθνικά θέματα και οι τουρκικές προκλήσεις ανησυχούν το 36,4% των πολιτών, ενώ η εγκληματικότητα και τα φαινόμενα βίας είναι το βασικό θέμα ανησυχίας για το 30,2% των ερωτηθέντων.

Τέλος, οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας ανησυχούν το 26,3% των πολιτών, ενώ μόνον και μόλις το 16% δείχνει να ενδιαφέρεται και να ανησυχεί για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, και σε αυτό το μικρό ποσοστό στοχεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης που έχει γίνει υποχείριο του Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου