Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Γελάει ο κόσμος με τον ακροαριστερό Παύλο Πολάκη που ζητάει αλλαγή εκλογικού νόμου

 



Ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης δεν έχει την δυνατότητα να καταλάβει που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ και που η κυβέρνηση, η δεν θέλει να καταλάβει, για αυτό εύχεται και ζητάει πράγματα για τα οποία θα κλάψει μετά.

Όπως και να έχει ο Πολάκης, όταν δεν είναι προκλητικός εξοργίζοντας τους Έλληνες πολίτες για την κατάντια των πολιτικών που μπαίνουν στην βουλή, μας προσφέρει άφθονο γέλιο.

Εκ νέου εισηγήσεις για αλλαγή του εκλογικού νόμου δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού επανέρχονται στην συζήτηση για αλλαγή του εκλογικού νόμου με την αύξηση του μπόνους των εδρών για το πρώτο κόμμα από τις 40 στις 50. «Είναι απαραίτητο για την σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας εν μέσω ισχυρών διεθνών κρίσεων».

Η πρώτη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ στα σενάρια αλλαγής του εκλογικού νόμου ήρθε από τον ακροαριστερό Παύλο Πολάκη. Μιλώντας στη βουλή, στη συζήτηση για τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τις παρακολουθήσεις, πέταξε το γάντι στην κυβέρνηση, καλώντας τη να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, προκειμένου στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει αυτοδύναμη κυβέρνηση με 34%!!! 

Καλό θα είναι να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις κάνοντας τον ακροαριστερό μάγκα, και ενίοτε οι κυβερνήσεις πρέπει να ικανοποιούν τα αιτήματα της αντιπολίτευσης. Το γέλιο μπορεί να περιμένει και μετά την κάλπη, ώστε να είναι ολοκληρωμένο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου