Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Τα ΡώSSικα ΚΤΗΝΗ εκτελούν ανυποψίαστους πολίτες


 

Το CNN έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο από τα προάστια του Κιέβου, όταν ΡώSSοι στρατιώτες του δικτάτορα Πούτιν εκτελούν ανυποψίαστους πολίτες.

Σοκ προκαλεί βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει ΡώSSους στρατιώτες να πυροβολούν θανάσιμα δύο άοπλους πολίτες, στα προάστια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

To βίντεο που βρέθηκε στην κατοχή του CNN, ερευνάται ως έγκλημα πολέμου από τη γενική εισαγγελία της Ουκρανίας και τα ΚΤΗΝΗ του δικτάτορα Πούτιν θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.

Δείτε βίντεο:


Και οι δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση η οποία αντίκειται στους κανόνες πολέμου που αφορούν στους αμάχους, αλλά οι ΡώSSοι δεν υπολογίζουν τίποτα.

Το ένα θύμα είναι ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας οχημάτων, η οποία στη συνέχεια λεηλατήθηκε και το δεύτερο, ένας 68χρονος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν ως φρουρός εκεί.

Η Βρετανία και η Ολλανδία έστειλαν ειδικούς στις έρευνες για εγκλήματα πολέμου για να συνδράμουν στις έρευνες των Ουκρανών και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, ειδικά στην Μπούτσα, προάστιο του Κιέβου.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου