Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΒΛΑΚΑΣ στην Καρδίτσα έβαλε σκύλο στην οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει

 


Καφριλίκι και ηλιθιότητα κάποιου έβαλε σε κίνδυνο τον άτυχο σκύλο.

Βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media από την πόλη της Καρδίτσας, με ένα κάφρο ηλίθιο και δήθεν φιλόζωο, να μεταφέρει σκυλί πάνω σε οροφή αυτοκινήτου, την ώρα που αυτό βρίσκεται εν κινήσει και το ζώο να προσπαθεί μάταια να κρατήσει την ισορροπία του για να μην σκοτωθεί.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί σε προσωπικό λογαριασμό του κάφρου στο διαδίκτυο φαίνεται στην οροφή του λευκού αυτοκινήτου, που μπορεί εύκολα να εντοπιστεί από τον αριθμό της πινακίδας του, το μεγαλόσωμο σκυλί το προσπαθεί άγνωστο για πόση ώρα να σταθεί όρθιο και να επιβιώσει.

Η σκηνή έχει καταγραφεί από ηλίθιους νεαρούς, οι οποίοι αντί να σταματήσουν τον οδηγό και να τον καταγγείλουν όπως όφειλαν, γελούν με την περιπέτεια του άτυχου ζώου που κινδυνεύει απο ένα ανεγκέφαλο ΒΛΑΚΑ!!!

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την αγανάκτηση της δημοσιογράφου και διευθύντριας της οργάνωσης Zero Stray Project Σταματίνας Σταματάκου η οποία αναφέρει :

«Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έμαθαν ότι πληρώνονται τα καφριλίκια και μάλιστα πολύ ακριβά. Δεν το έμαθε σίγουρα ο Γιάννης Φιλίππου και η παρέα του. Ε ήρθε η ώρα να το μάθει κι ο τελευταίος στην Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν στην Καρδίτσα ανέβασαν πάνω στην οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει ένα έρημο σκυλί για να κάνουν την πλάκα τους και δίχως ντροπή το βιντεοσκόπησαν και το ανήρτησαν στο TikTok. Αστείο ε; Αστείο που το σκυλί τρομοκρατείται, που κινδυνεύει να σκοτωθεί (δεν ξέρουμε αν τραυματίστηκε ή όχι), που γελοιοποιείται ένα αβοήθητο ζώο που αν μετά τολμήσει να γρυλίσει θα το βγάλουν επιθετικό;

Τώρα που ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δω πόσο αστείο θα τους φανεί. Βέβαια αυτός που βιντεοσκοπεί και χασκογελάει δεν θα κληθεί ως συνεργός μάλλον αλλά ως μάρτυρας και μετά θα μας πει ότι ήταν και δεν ήταν στην ίδια παρέα».

Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο και τα αρνητικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, ο ΒΛΑΚΑΣ και κάφρος που ανάρτησε το βίντεο έχει κλειδώσει τον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναζητείται απο την αστυνομία για να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου