Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε απόγνωση αμόλησε τον Καρτερό να βρίσει τον Ανδρουλάκη


 

Απόγνωση και απογοήτευση επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμμετοχή 180.000 μελών του ΠΑΣΟΚ στη διαδικασία για την αλλαγή ονομασίας του κόμματος, την ώρα που αυτοί ψάχνουν μέλη να ψηφίσουν το απαξιωμένο και τελειωμένο πολιτικά Αλέξη Τσίπρα.

Τι έκαναν, αμόλησαν τον αρθρογράφο της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», Θανάσης Καρτερός, να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη λες και έτσι θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει Τσίπρα.

Ο Θ. Καρτερός, σε άρθρο του προσπαθεί να απαξιώσει τη ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ, και τα βάζει με τα... ΜΜΕ που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και όχι τον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα.

Μην σας κάνει εντύπωση εάν δείτε αποτελέσματα για την εκλογή Τσίπρα που δεν θα έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!! Θυμηθείτε το αυτό!!!

Το επαναλαμβάνουμε θυμηθείτε το αυτό, γιατί σίγουρα θα παρουσιάσουν νούμερα ΣΥΡΙΖΑ, ψέμα, εξαπάτηση ώστε να δείξουν συμμετοχή.

Το άρθρο του Θ. Καρτερού που αναφέρει τον Ανδρουλάκη «Χρήσιμο ηλίθιο» :

«Άντε τώρα να τα βάλεις με τον πήχη. Δικός τους είναι, όπου θέλουν τον βάζουν, τον ανεβάζουν ή τον κατεβάζουν. Ντόρος να γίνεται, σενάρια να στήνονται, δημοσκοπήσεις να κατασκευάζονται, κι ας καίγεται κυριολεκτικά ο κόσμος. Ας γίνεται της κακομοίρας με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του σούπερ μάρκετ, τα νοίκια, τα σακατιλίκια και τα πανωπροίκια του Μητσοτάκη. Εμείς θα χάσκουμε με το πόσοι -λέγεται ότι- ψήφισαν προχθές να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από το βάρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ. και να ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ, κρατώντας όμως και λίγο ΚΙΝ.ΑΛΛ., μην μπλέξει και με το ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ. Μπερδευτήκατε; Εντάξει, αυτό το μπέρδεμα κρατάει μακριά την εφορία.

Μέτρησε λοιπόν ο και εκδότης Μαρινάκης έναν-έναν όσους έσπευσαν να ψηφίσουν την αναβάπτιση του ΠΑΣΟΚ -από τον Ανδρέα στον Ανδρουλάκη, αυτή κι αν είναι αλλαγή…- και αποφάνθηκαν τα Νέα του ότι ο πήχης ανέβηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ ψηλά. Πηχυαία ζόρια! Και είναι μια φορά βλάκες όταν υποθέτουν ότι θα δυσκολευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ να τον ξεπεράσει τον πήχη τους. Δυο φορές βλάκες γιατί, προκαλώντας έτσι ένα ολόκληρο κόσμο, τον σπρώχνουν οι ίδιοι στις κάλπες της Κυριακής. Και τρεις φορές βλάκες γιατί φαντάζονται στήνοντας αυτή την πασαρέλα ότι ο κόσμος θα ασχολείται με τον Ανδρουλάκη και θα ξεχάσει τον Μητσοτάκη. Τον αγαπημένο της ντουντούκας τους.

Αυτός είναι ο σκοπός. Στα παλιά τους παπούτσια ο Ανδρουλάκης με τη σοσιαλδημοκρατία και τον γλωσσοδέτη του. Χρήσιμος ηλίθιος είναι γι’ αυτούς. Αμορτισέρ που το προορίζουν να απορροφά τα τραντάγματα από τις λακκούβες της πολιτικής Μητσοτάκη. Και να κλείνει τον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ - εγώ είμαι πιο όμορφος, ιδού η κάλπη ΜΟΥ. Κοντά στα άλλα παράδοξα ζούμε έτσι και το παράδοξο της πασαρέλας. Τα ΜΜΕ, που στηρίζουν ασμένως Μητσοτάκη, να στηρίζουν και Ανδρουλάκη, που τα βάζει -έτσι δεν είναι;- με τον Μητσοτάκη. Τον Τσίπρα, σού λένε, να κόψουμε, να ανακόψουμε, να διακόψουμε, και με τον Ανδρουλάκη κάπως θα προκόψουμε. Εξ ου και η νέα χρήση του πήχη.

Κυριακή κοντή γιορτή όμως. Και μια φιλική συμβουλή προς μετρητές, μετρημένους και αμέτρητους. Με τον πήχη πολλά μπορούν να κάνουν, αλλά ας προσέξουν να μην καθίσουν πάνω του…».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου