Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τιμωρούνται στο ΚΚΕ! Φτάνει αρκετά η ατιμωρησία

 



Ντροπή και αίσχος να ανέχεται η πολιτεία ότι κάνει το ΚΚΕ και οι ανεπάγγελτοι που δεν έχουν άλλη δουλειά.

Ανεπάγγελτοι του ΚΚΕ, που κανένας δεν γνωρίζει πώς συντηρούνται προκαλούν την κοινωνία σε κάθε τους κινητοποίηση.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι του ΚΚΕ, μαζί με τους φύλακες που τους άφησαν να περάσουν έπρεπε να είχαν συλληφθεί γιατί είναι ντροπή να βεβηλώνονται μνημεία επειδή το ΚΚΕ δεν έχει τι άλλο να κάνει.

Που είναι η αστυνομία;

Που είναι το Υπ. Πολιτισμού;

Που είναι το Υπ. Τουρισμού;

Πανό κατά του πολέμου στην Ουκρανία ανήρτησαν μέλη του ΚΚΕ στην Ακρόπολη, περίοδο που οι τουρίστες έχουν αρχίσει να γεμίζουν την χώρα.

«Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου», είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο πανό που ανήρτησαν το πρωί τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το ίδιο μήνυμα αναγράφεται και στα αγγλικά σε δεύτερο πανό που αναρτήθηκε δίπλα στο πρώτο.

Η χρήση ενός ιστορικού μνημείου, γνωστού σε όλο τον πλανήτη, για κομματικούς λόγους, αποτελεί απαράδεκτη κίνηση και οι εμπλεκόμενοι έπρεπε να έχουν συλληφθεί.

Το ΚΚΕ θα μπορούσε εάν δεν ήθελε να προκαλέσει να εκφράσει τις απόψεις του με άλλο τρόπο και σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας και όχι στην Ακρόπολη, αλλά αυτοί είναι στην αριστερά. 

Με τη φράση «όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή» το ΚΚΕ διατυπώνει εμμέσως τη στήριξή του στο καθεστώς του δικτάτορα Πούτιν. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου