Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Στήριξη στους συντρόφους αντιεξουσιαστές απο Τζανακόπουλο

 



Η ακροαριστερή ομάδα του Αλέξη Τσίπρα, δεν μπορεί να κρυφτεί απο το παρελθόν της, έτσι μετά τον Νίκο Φίλη ήρθε και η σειρά του Δημήτρη Τζανακόπουλου

Ο ακροαριστερός Δημήτρης Τζανακόπουλος παρείχε πλήρη στήριξη χθες στους συντρόφους, κακοποιούς αντιεξουσιαστές που κατέστρεψαν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μέσω της συνέντευξής του στη δημόσια τηλεόραση.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τα επεισόδια ανάμεσα σε αναρχικούς και αστυνομικούς, έκανε λόγο για «εικόνες ντροπής» και «φοιτητές οι οποίοι χτυπήθηκαν άγρια από πάνοπλους σαν αστακούς αστυνομικούς», χωρίς να αναφερθεί καθόλου στην παρουσία των συντρόφων του Τζανακόπουλου αντιεξουσιαστών,

Ο Τζανακόπουλος προκλητικός υποστήριξε χωρίς να ντρέπεται ότι δεν είδε τις καταστροφές και τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές, αλλά μόνο την επέμβαση της Αστυνομίας, ενώ επιτέθηκε σφόδρα εναντίον του πρύτανη και της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «στημένα» επεισόδια.

Με λίγα λόγια ο προκλητικός ακροαριστερός Τζανακόπουλος, δεν είδε πουθενά τις καταστροφές απο τους συντρόφους του που καλύπτει, μέσα στο χώρο όπου το πανεπιστήμιο θέλει να φτιάξει βιβλιοθήκη, δεν είδε γκρεμισμένους τοίχους, κατεστραμμένα πατώματα, σπασμένα παράθυρα κ.λπ. και το χειρότερο τα παραπάνω δεν είναι έργο των κακοποιών συντρόφων αντιεξουσιαστών.

Αυτό το πανεπιστήμιο που θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιάφκα κακοποιών και αντιεξουσιαστών, κρυψώνα τρομοκρατών και εμπόρων ναρκωτικών, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η σχέση ΣΥΡΙΖΑ - Μόρφωσης.

Είναι τόσο φαιδροί οι σύντροφοι που δεν διστάζουν  να παραποιήσουν πλήρως την πραγματικότητα προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δικό τους αφήγημα, τους δικούς τους σκοπούς, να καλύψουν τους κακοποιούς συντρόφους μέλη του κόμματος τους.

Ο προκλητικός ακροαριστερός Τζανακόπουλος βλέπει τους ακροαριστερούς αντιεξουσιαστές στα πλάνα, βλέπει ανθρώπους 30 και 40 ετών να παλεύουν με τους αστυνομικούς και με τον γνωστό ειρωνικό του τρόπο απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ρωτά «και πού το ξέρετε εσείς ότι αυτοί δεν είναι φοιτητές;»

Είπε επίσης προκλητικά πώς οι καταστροφές έγιναν αφότου πήγαν οι αστυνομικοί στο χώρο, υπαινίσσεται δηλαδή ότι τις έκαναν οι αστυνομικοί ή κάποιοι άλλοι υπό το βλέμμα των αστυνομικών και όχι οι κακοποιοί αντιεξουσιαστές που προσπαθεί να προστατεύσει, αυτός είναι ο Τζανακόπουλος, αυτή είναι η επικίνδυνη ακροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να γίνει ποιο προκλητικός ο Τζανακόπουλος, παρακινήθηκε από τον δημοσιογράφο να συμφωνήσει τουλάχιστον ότι δεν είναι αυτή η εικόνα του πανεπιστημίου που θέλουμε και απαντά με ακροαριστερό θράσος : «Οχι, αυτή είναι η εικόνα του πανεπιστημίου που θέλουμε», δηλαδή πανεπιστήμια γεμάτα αντιεξουσιαστές, ακροαριστερούς και κάθε είδους κακοποιούς να λυμαίνονται τους χώρους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου