Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Εκτός των στημένων στην περιοδεία Τσίπρα υπάρχουν και οι αυθόρμητοι που τον φωνάζουν προδότη

 


Δεν φτάνει που σε κάθε του περιοδεία πρέπει να υπάρχουν γύρω του στελέχη του κόμματος, να κάνουν τους ενθουσιασμένους και τους αγανακτισμένους, υπάρχουν και οι αυθόρμητη που δείχνουν πόσο πολύ "αγαπάνε" τον πολιτικό απατεώνα Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μία από τις στημένες περιοδείες του με "κόσμο" στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όπου έκανε βόλτα και συνομίλησε με  κατοίκους της περιοχής. Κάποιοι τυχαίοι και καλά πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της Νέας Δημοκρατίας, όπως το «Αλέξη γερά, να φύγει η Δεξιά», και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «Αμήν»!

Ωστόσο εκτός των στημένων πολιτών, υπάρχουν και οι αυθόρμητοι πολίτες που θα πουν αυτά που δεν θέλει να ακούσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη σκιάστηκε από ένα φραστικό επεισόδιο, όπου μία αγανακτισμένη γυναίκα, απευθυνόμενη, προς τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα στην ιστορία της Ελλάδας φώναζε: «Προδότη, αλήτη, η Μακεδονία είναι ελληνική».

Το συμβάν κινητοποίησε άμεσα την προσωπική ασφάλεια του Τσιπρα γιατί τους χάλασε το στημένο σκηνικό, απομάκρυνε άμεσα τη γυναίκα από το σημείο, η γυναίκα έφυγε σηκωτή και στη συνέχεια προσήχθη από την αστυνομία.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου