Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Κακοποιός στην Άνδρο σκότωσε τα ζώα γυναίκας και άφησε και απειλητικό σημείωμα


 

Σύμφωνα με το  syrospress.gr, ανάστατη είναι η Άνδρος από τις εικόνες που πλαισιώνουν την καταγγελία. 

Από τις καταγγελίες, κυκλοφορεί ένας πολύ επικίνδυνος κακοποιός ελέυθερος!!!

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες, όταν σε χωριό της Άνδρου, άγνωστος επικίνδυνος κακοποιός, κατάφερε να σκοτώσει μία κατσίκα και μία γάτα που είχαν στο χωράφι τους, μια μάνα με την κόρη της. 

Ο κακοποιός κατάφερε να απομακρυνθεί πριν γίνει αντιληπτός αλλά άφησε πίσω ένα απειλητικό σημείωμα, που γράφει στην μάνα, να προσέχει.

Φίλη της ιδιοκτήτριας είπε σχετικά: «Η Ιωάννα, βίωσε κάτι φρικτό. Κάποιος ανώμαλος, ένα τέρας, της άφησε απειλητικό σημείωμα και σκότωσε ζώα της. Η Ιωάννα έκανε μήνυση κατ’ αγνώστου. Η Ιωάννα ζει με την κόρη της και τα ζώα τους σε ένα χωριό στην Άνδρο και κάποιος, που προφανώς δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός μια γυναίκα να ζει μόνη της και ανεξάρτητη, την απειλεί καταφανώς, σκοτώνοντας με φρικτό τρόπο τη γάτα της και ένα κατσικάκι.

Κάτι ανάλογο έχει ξανασυμβεί σε άλλο χωριό. Αποδείξεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως σοβαρές υποψίες για το ποιος είναι πίσω από αυτή την άρρωστη πράξη. Κάποιοι σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν. Ο συγκεκριμένος είναι επικίνδυνος. Φτάνει πια το “να μη μιλήσω για να μην μπλέξω, μη βρω τον μπελά μου. Μιλήστε, δείξτε ότι είστε άνθρωποι και νοιάζεστε» τόνισε στο syrospress.gr0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου