Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Πρίγκιπας Άντριου: Η βασίλισσα Ελισάβετ τού αφαίρεσε τους τίτλους


 

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι με τη σύμφωνη γνώμη της βασίλισσας αφαιρούνται όλοι οι στρατιωτικοί τίτλοι του Δούκα του Γιορκ μετά και την τελευταία του προσπάθεια να αποφύγει τις κατηγορίες.

Αφαιρούνται όλοι οι στρατιωτικοί και άλλοι βασιλικοί τίτλοι του Πρίγκιπα Άντριου λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση Έπστιν και συγκεκριμένα της κατηγορίας εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή το Παλάτι του Μπάκιγχαμ μέσω ανακοίνωσής του, αναφέροντας πως η απόφαση πάρθηκε με την έγκριση και τη συναίνεση της βασίλισσας Ελισάβετ.


Εδώ και πολλά χρόνια η Βιρτζίνια Τζιούφρε ή Ρόμπερτς, μια Αμερικανίδα 38 ετών που πλέον ζει στην Αυστραλία, κατηγορεί δημοσίως τον Άντριου. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε όμως να προσφύγει στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι ήταν ένας από τους "ισχυρούς φίλους" στον οποίο την παρέδωσε ο Έπστιν για να την κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικη. Υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε τρεις φορές το 2001, στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και τις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου