Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Τσιφλίκι των φοιτητών η ΑΣΟΕΕ, αποφάσισαν κατάληψη αντί να αντιδρούν για την βία και τις καταστροφές

 


Μερίδα φοιτητών, κυρίως ακροαριστερών και αριστερών, προσπαθούν να καλύψουν την βία και την ανομία στην ΑΣΟΕΕ, με την κατηγορία τοκογλυφίας του καθηγητή που έδειραν αντιεξουσιαστές.

Το φασιστικό αποφασίζουμε και διατάζουμε να γίνει κατάληψη στο πανεπιστήμιο, δείχνει και το ποιοί είναι αυτοί που το αποφασίζουν.

Σε κατάληψη της ΑΣΟΕΕ προχώρησαν φοιτητές το πρωί της Παρασκευής, μετά τα τελευταία γεγονότα και όλα όσα έχουν συμβεί και με δικαιολογία με τον κατηγορούμενο καθηγητή.

Εάν υπήρχε σοβαρότητα και τους ένοιαζε το πανεπιστήμιο, θα έκαναν κατάληψη για τα φαινόμενα βίας και ανομίας μέσα στα πανεπιστήμια, τις γιάφκες ακροαριστερών κακοποιών, τους κακοποιούς που αλωνίζουν, και όχι την κατηγορία του καθηγητή κάτι που αφορά την πρυτανεία και την δικαιοσύνη.

 Οι ελεγχόμενοι από ακροαριστερούς και αριστερούς φοιτητές,  ζήτησαν συνάντηση με τον Πρύτανη προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με την απόφαση της χθεσινή Γενικής συνέλευσης, οι φοιτητές, αντί να καταδικάζουν την εισβολή κουκουλοφόρων στο αμφιθέατρο, ζητάνε την καταδίκη της εισβολής των αστυνομικών δυνάμεων και τάσσονται ενάντια στη συγκάλυψη όπως με θράσος λένε των καταγγελιών κατά του καθηγητή. 

Με λίγα λόγια αυτές οι κινητοποιήσεις, ακροαριστερών και αριστερών φοιτητών, με πρόσχημα την κατηγορία του καθηγητή, γίνονται για να προσανατολίσουν την κοινή γνώμη, από την σοβαρότητα της βίας και της ανομίας που επικρατεί στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο

Το παρήγορο είναι ότι η κοινή γνώμη, ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει, και ποιοι κρύβονται πίσω από τα φαινόμενα βίας και ανομίας στα πανεπιστήμια, όπως και ποιες παρατάξεις φοιτητών ανέχονται αντιεξουσιαστές και κακοποιούς μέσα στον χώρο των πανεπιστήμιων.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου