Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ακροαριστεροί και αριστεροί ξεσηκώνουν λίγους μαθητές να κάνουν κατάληψη σε βάρος των πολλών

 


Ακροαριστερά και αριστερά κέντρα, γυρνάνε τα σχολεία, υποκινούν καταλήψεις, μοιράζουν ακροαριστερά φυλλάδια προσπαθώντας να στρατολογήσουν ανήλικους.

Έγκλημα κάνουν και οι καθηγητές των σχολείων που εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να τεμπελιάσουν, αντί να βοηθήσουν προς όφελος των πολλών.

Η κατάληψη των σχολείων είναι φασισμός των λίγων, σε βάρος των πολλών, που θέλουν να κάνουν μάθημα, και αυτές τις φασιστικές νοοτροπίες τις μπολιάζουν σε ανήλικα παιδιά, ακροαριστερές και αριστερές συμμορίες που λυμαίνονται τον χώρο της παιδείας.

Η κατάληψη του χώρου από τους λίγους, κατά των πολλών που θέλουν να κάνουν μάθημα, πρέπει να σταματήσει και με την βοήθεια των γονιών κάθε σχολείου.

Οι ανήλικοι καταληψίες δεν είναι ούτε διαμαρτυρόμενοι, ούτε αγωνιστές. Είναι απλώς φασίστες δασκαλεμένοι από ακροαριστερούς και αριστερούς που αδιαφορούν για το μέλλον των παιδιών, και θέλουν απλά να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους.

Το ποιοι κρύβονται πίσω από τις καταλήψεις, φάνηκε και σήμερα στην πορεία των μαθητών στο υπουργείο παιδείας, όταν ομάδα ακροαριστερών αντιεξουσιαστών κακοποιών, που ακολουθούσαν στην πορεία προκάλεσαν επεισόδια



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου