Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Συνέλαβαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία Σολόνικ

 



Φιάσκο η σύλληψη, αφού αυτός που συνελήφθη δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του Ρώσου αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ. 

Ο άνθρωπος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ως ο «εγκέφαλος» πίσω από το έγκλημα που είχε συγκλονίσει το 1997 την Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση, με την δολοφονία. 

Το 1997 είχε δολοφονηθεί ο Σολόνικ- «εκτελεστής» της ρωσικής μαφίας, αλλά και η φίλη του Σβετλάνα Κότοβα, πρώην Μις Ρωσία, η οποία μάλιστα είχε βρεθεί λίγους μήνες αργότερα τεμαχισμένη, σε βαλίτσα. 

Ο άνθρωπος που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης προερχόμενος από την Κύπρο, πράγματι είχε έρθει στην Ελλάδα για μία κηδεία, τα στοιχεία του όμως, παρέπεμπαν σε διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί από την Ιντερπόλ με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στη διπλή δολοφονία. 

Όπως διαπιστώθηκε, το 2005 ο αστυνομικός που χειριζόταν άλλη υπόθεση ήσσονος σημασίας πέρασε δακτυλικά αποτυπώματα στον φάκελο της δολοφονίας Σολόνικ - Κότοβα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί ο ομογενής ως ηθικός αυτουργός και να συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου