Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Προκλήσεις στην ΑΣΟΕΕ από ακροαριστερούς και αριστερούς φοιτητές με συνδρομή αντιεξουσιαστών

 


Ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές, ήθελαν τον τοίχο κάτω στην ΑΣΟΕΕ και ανέχονται να χτυπούν ακροαριστεροί αντιεξουσιαστές τραμπούκοι, καθηγητές και φοιτητές.

Τρομοκρατία από ακροαριστερούς και αριστερούς κακοποιούς σε δημοσιογράφους και αστυνομικούς.

Στον προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ έχουν συγκεντρωθεί ακροαριστεροί και αριστεροί φοιτητές, ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνέλευσή τους στη 1 το μεσημέρι.

Παράλληλα σημειώθηκαν επεισόδια όταν μάλιστα άγνωστοι ακροαριστεροί τραμπούκου κουκουλοφόροι, επιτέθηκαν και σε τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ. Στο σημείο συγκεντρώθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τραμπούκοι βγήκαν από πύλη του ιδρύματος και κινήθηκαν προς το μέρος των δυνάμεων της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πετάξουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Στο μεταξύ, ποινική δίωξη για τρία αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των έξι συλληφθέντων κατά τη χθεσινή αστυνομική επιχείρηση στην ΑΣΟΕΕ.

Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας που προορίζεται για κοινό όφελος από κοινού, της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και της απείθειας, καθώς, σύμφωνα με το διαβιβαστικό που εστάλη στον εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν.

Οι έξι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου