Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Πορεία φοιτητών της ΑΣΟΕΕ, επειδή δεν τους αφήνουν να δέρνουν όποιον θέλουν και να διαλύουν τους χώρους

 


Αντί η πορεία των φοιτητών να γίνει ώστε να πιεστεί η κυβέρνηση να παρέχει γρήγορα ασφάλεια στα πανεπιστήμια, δυστυχώς γίνεται για να μπορούν ακροαριστεροί και αριστεροί να χτυπάνε και να διαλύουν την ΑΣΟΕΕ.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) προς την πλατεία Συντάγματος. 

Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 300 με 400 άτομα, αλλά όχι για τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ, αλλά για να μην φυλάσσεται ο χώρος για να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας και ανομίας.

Νωρίτερα προκλητικά είχαν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου για να διαμαρτυρηθούν για την αστυνόμευση στα ΑΕΙ, ενώ πραγματοποίησαν και συνέλευση . Παράλληλα, ακροαριστεροί αντιεξουσιαστές που βρέθηκαν στον χώρο, με τις ευλογίες ακροαριστερών και αριστερών φοιτητών προκάλεσαν εντάσεις και επιτέθηκαν και σε τηλεοπτικό συνεργείο που κάλυπτε την συγκέντρωση. 

Ένα από τα κεντρικά συνθήματά τους είναι: «Το πανεπιστήμιο τους δεν χωρά τα όνειρα και τις ανάγκες της νεολαίας γι' αυτό θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για να τους χαλάσει τα σχέδια!». Με λίγα λόγια αυτοί οι φοιτητές, θεωρούν ανάγκες της νεολαίας, να δέρνουν ακροαριστεροί τραμπούκοι καθηγητές και φοιτητές, και να σπάνε τοίχους, και μάλιστα προειδοποιούν ότι δεν θα αφήσουν να προστατευτούν τα πανεπιστήμια από τέτοια καθάρματα.

Οι φοιτητές ζητούν, επίσης, την παραίτηση του πρύτανη Δημήτρη Μπουραντώνη,.

Το θέμα είναι ότι η ανομία τελειώνει στα πανεπιστήμια όσες πορείες ακροαριστερών και αριστερών φοιτητών γίνουν.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου