Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Η ΟΣΥ διαψεύδει το fake news του Νίκου Παππά : Δέν έγινε καμία έκρηξη σε λεωφορείο

 


Το ψέμα το θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπλο για να κάνουν αντιπολίτευση, αλλά δυστυχώς για αυτούς αποκαλύπτονται και ξεφτιλίζονται.

Καμία έκρηξη δεν υπήρξε σε κινητήρα λεωφορείου της ΟΣΥ, δηλώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της εταιρείας.

Μέσω της επίσημης αυτής θέσης, η εταιρεία Οδικές Συγκοινωνίες ΑΕ σημειώνει πως το περιστατικό αφορά μια τεχνική βλάβη και σε καμία στιγμή δεν κινδύνεψαν ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου.

Είχε προηγηθεί νωρίτερα η καταγγελία fake news, από πλευράς του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, ο οποίος είχε αναφέρει πως «εξερράγη ο κινητήρας λεωφορείου της Ο.ΣΥ. που εκτελούσε το δρομολόγιο Στ. Ελληνικού - Αερολιμένας Αθηνών».

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ΟΣΥ :

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας μετά από δηλώσεις για έκρηξη κινητήρα λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Στ. Ελληνικού-Αερολιμένας Αθηνών, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ενημερώνει και διαβεβαιώνει ότι:

Δεν υπήρξε καμία έκρηξη σε κινητήρα, μόνο μια τεχνική βλάβη. Σε καμία στιγμή δεν κινδύνεψαν ούτε ο οδηγός, ούτε οι επιβάτες του λεωφορείου.

Οι δηλώσεις που προκαλούν πανικό και η διασπορά ψευδών ειδήσεων ουδεμία υπηρεσία προσφέρουν στο επιβατικό κοινό και τους πολίτες».

Το fake news Νίκου Παππά:

«Η διετής απαξίωση των ΜΜΜ από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η αδράνεια στην ενίσχυσή τους και οι ανεπαρκείς συντηρήσεις του στόλου τους έχουν καταστήσει τις αστικές συγκοινωνίες μια βραδυφλεγή βόμβα.

Σήμερα το πρωί, κάποιες ώρες μετά τον εκτροχιασμό του προαστιακού στον Ρέντη, εξερράγη ο κινητήρας λεωφορείου της Ο.ΣΥ. που εκτελούσε το δρομολόγιο Στ. Ελληνικού - Αερολιμένας Αθηνών. Ευτυχώς, ο οδηγός και οι 30 επιβάτες, εργαζόμενοι στην πλειονότητά τους, είναι καλά στην υγεία τους.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι σαφές: Οι συντηρήσεις των λεωφορείων που ανήκουν στην Ο.ΣΥ. πραγματοποιούνται κανονικά; Ή οι τεχνικοί του Οργανισμού τρέχουν (και δεν φτάνουν) με τις βλάβες που εμφανίζουν τα πολυμεταχειρισμένα λεωφορεία που προμηθεύτηκαν μέσω leasing οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πολλαπλά υπαίτια για την κατάρρευση των ΜΜΜ και τα καθημερινά πλέον ατυχήματα στις αστικές συγκοινωνίες. Θα περιμέναμε έστω μια συγγνώμη, μια ανάληψη ευθύνης. Εκτός κι αν πάλι είναι όλα καλά, κ. Καραμανλή και κ. Μητσοτάκη».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου