Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ακατάλληλη η διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας - Οι μαθητές σπάνε πλάκα μαζί της

 


Έχει ξεφύγει η κατάσταση τις τελευταίες μέρες στα ΕΠΑΛ Πάτρας, με συμπλοκές μαθητών και καπνογόνα μέσα στα σχολεία.

Όπως φαίνεται σε συνέντευξη της διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ, η κυρία έχει χάσει την μπάλα, οι μαθητές την έχουν πάρει στο ψιλό, έχει μια άρνηση για ότι σοβαρό συμβαίνει, και μόνο καταλληλότητα για την θέση που κατέχει δεν φαίνεται να έχει.

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στο 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας, καθώς μετά τα πρόσφατα περιστατικά, με τα καπνογόνα μέσα στο σχολείο και τη συμπλοκή μαθητή με εξωσχολικό, ένα ακόμη επεισόδιο, αυτή τη φορά μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, δείχνει το κλίμα που επικρατεί στο συγκεκριμένο σχολείο.

Η Διευθύντρια του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας, μόνο κατάλληλη για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση δεν δείχνει, μιλά σε κάμερα τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας, ομάδα μαθητών την σπρώχνει για να τη διακόψει, την προσπερνά και ρίχνει δυναμιτάκια ακριβώς πίσω της, σε κάδο απορριμμάτων.

Η προκλητική Διευθύντρια για να καλύψει την ανικανότητα της,  ισχυριζόταν, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, ότι τα βίντεο από τα όσα συμβαίνουν μέσα στο ΕΠΑΛ είναι… προϊόν μοντάζ με χρήση εφέ!

Σήμερα Παρασκευή, ένα ακόμα περιστατικό κατεγράφη με μαθητές να πετούν κροτίδες, προκαλώντας εκ νέου αναστάστωση στο σχολικό συγκρότημα -τέρμα Αγίας Σοφίας- όπου συστεγάζονται το 2ο και το 6ο ΕΠΑΛ Πάτρας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου