Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Συνελήφθη το ΚΤΗΝΟΣ Ρομά σύζυγος της 29χρονης που πέθανε από ξυλοδαρμό - Την έδερνε κάθε μέρα

 


Εξελίξεις στην υπόθεση για τον θάνατο της 29χρονης μητέρας στην Αλεξανδρούπολη, η οποία κατέληξε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Ρομά σύζυγός της που παρέμενε άφαντος εντοπίστηκε από τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Αλεξανδρούπολη.

Ακολούθως θα οδηγηθεί στην Ασφάλεια όπου αναμένεται να καταθέσει και να απαντήσει στα όσα του καταλογίζουν οι συγγενείς της 29χρονης.

Ο 30χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαντάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά που γεννήθηκε στην Ελλάδα, κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με συγγενή της άτυχης κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του χωρίς αφορμή. Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της, την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου