Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ο Θίασος ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά των ποινών σε αρνητές γονείς εκνευρίζοντας και την Ακρίτα

 


Η συμπεριφορά ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστή σε όλους τους Έλληνες, οι τύποι είναι στεγνά νούμερα και κοροιδεύουν τον κόσμο. 

Νομίζουν μέσα στην απόγνωση της απαξίωσης τους, ότι θα έχουν ψήφους από τους αρνητές, αλλά επειδή είναι μεγαλύτερα νούμερα και από τους αρνητές, μόνο γέλια προκαλεί η τακτική είμαστε με τους εμβολιασμένους αλλά και με τους ανεμβολίαστους.

Το σκεπτικό με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε κατά των ποινών στους ανεμβολίαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο ζητά να μάθει όλη η Ελλάδα, που βλέπουν για ακόμα μία φορά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ξεφτιλίζεται για ψήφους ακόμα μία φορά. 

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, εξόργισε μέχρι και την συντρόφισσα Έλενα Ακρίτα, προκαλώντας η στάση του κόμματος αντιδράσεις και ερωτήματα και όχι μόνο στην Ακρίτα.

«Ποιο το σκεπτικό σας για να το καταλάβουμε και εμείς;» ρωτά σε ανάρτησή της υπενθυμίζοντας πως πρόκειται για τους ιδίους που μηνύουν εκπαιδευτικούς» γράφει.

Η ανερμάτιστη στάση του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά ως προς τα μέτρα που λαμβάνονται αλλά και γενικότερα τη διαχείριση της πανδημίας προκαλεί τουλάχιστον ερωτήματα ως προς τον τρόπο και το σκεπτικό που λαμβάνονται αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Ακρίτα:

Εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε στη Βουλή κατά των ποινών για τους ανεμβολιαστους αρνητές γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο. Ποιο το σκεπτικό σας ακριβώς να το καταλάβουμε κι εμείς; Το γεγονός ότι αυτοί οι τύποι τραβολογάνε με μηνύσεις και αγωγές τους εκπαιδευτικούς μας που απλώς τηρούν τα μέτρα, καθόλου δεν σας ενόχλησε;
Και θυμίζω στους γκρινιάρηδες ότι έχω γράψει αυτό για τα πρόστιμα στους 60άρηδες. https://www.facebook.com/628509176/posts/10159026936069177/

Περί προστίμων.
Είμαι υπέρ του εμβολιασμού κι έχω κάνει και την 3η δόση. Νομίζω πως σε αυτή τη διετία θα ειχαμε καλύτερα αποτελέσματα:

🔺Αν είχε γίνει μια σοβαρ...

Δείτε περισσότερα
1,1 χιλ.
85
16


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου