Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Συνελήφθησαν τα 5 καραγκιοζιλίκια αρνητές στην Πιερία - Έκρηξη Θεοδωρικάκου που δρουν ανεξέλεγκτοι

 


Με ένα διευθυντή σχολείου σε ΣΟΚ, από τον τρόμο και την κακοποίηση που υπέστη από τα 5 καραγκιοζιλίκια, που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», η Πιερία και όλη η Ελλάδα μένει άφωνη γιατί αφήνουν αυτά τα αποβράσματα ανεξέλεγκτα.

Το πρωτοφανές περιστατικό με πρωταγωνιστές τα νούμερα του θιάσου «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Αιγίνιο Πιερίας, όταν οι κακοποιοί απήγαγαν τον διευθυντή του γυμνασίου της περιοχής βάζοντάς του χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο γυμνασιάρχης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την καταδρομική επίθεση εις βάρος του, ενώ το πολύ σοβαρό επεισόδιο έγινε μπροστά στα έκπληκτα μάτια γονέων και καθηγητών, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν να δεσμεύσουν τα πέντε νούμερα και να φωνάξουν την αστυνομία.

Τα τα πέντε καραγκιοζιλίκια, έχουν συλληφθεί και το θέμα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη να μην αφήσει αυτά τα νούμερα να συνεχίσουν την δράση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πέντε καραγκιοζιλίκια θα κατηγορηθούν για αρπαγή που είναι κακούργημα!!

Θεοδωρικάκος: Προκλητικές και απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», δήλωσε σχετικά με το επεισόδιο στην Πιερία ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου