Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Στον ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν εγκεφαλικό και έβγαλαν μια ακατάληπτη ανακοίνωση για ανασχηματισμό

 


Παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό στον ΣΥΡΙΖΑ, με το νούμερο Αποστολάκης που νόμιζαν ότι ξαφνικά απέκτησε ήθος και μπέσα, και δεν μπορεί να υπάρχει πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνω στο εγκεφαλικό έκαναν και μία ακατάληπτη ανακοίνωση για τον ανασχηματισμό για να γελάει ο κόσμος. 

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε ΣΥΡΙΖΑ έγραψε : «Ο κ. Μητσοτάκης με τις επιλογές του ομολόγησε κυνικά την παταγώδη αποτυχία του. Πανηγύριζε για την “επιτυχή” διαχείριση της πανδημίας και έδιωξε τον κ. Κικίλια για να βάλει έναν ακροδεξιό. Πανηγύριζε γιατί “ο σχεδιασμός στις πυρκαγιές πέτυχε” και έδιωξε τους αρμόδιους υπουργούς». 

Και την ώρα που νόμιζαν ότι τους έφυγε ο νούμερο Αποστολάκης «ο κ. Μητσοτάκης τιμά την οικογενειακή παράδοση της αποστασίας. Κάτω από την πίεση για την παταγώδη αποτυχία του στις πυρκαγιές και αφού το επιτελικό κράτος των αρίστων άφησε να καεί η μισή χώρα σε συνθήκες άπνοιας, τώρα αναζητά σωσίβιο σε εξαγορά στελεχών έναντι θέσεων, με τη πρόφαση της δήθεν συναίνεσης».

«Όποια πρόσωπα όμως και να αλλάξει η αποτυχία έχει ονοματεπώνυμο: Κυριάκος Μητσοτάκης. Και οι πολίτες αντιμετωπίζουν την παταγώδη αποτυχία του κ. Μητσοτάκη στην καθημερινότητά τους», καταλήγει η ανακοίνωση ,αγνοώντας τα "χαστούκια" που τρώνε απο τις δημοσκοπήσεις και την κοινωνία καθημερινά.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου