Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Γελοιότητες ΣΥΡΙΖΑ, ο Αποστολάκης απο αποστάτης έγινε σε δύο ώρες άξιο στέλεχος του θιάσου

 


Όλη η Ελλάδα, έζησε ακόμα ένα αυτοεξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ, που απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακατάλληλοι είναι για την χώρα, έστω και σαν αξιωματική αντιπολίτευση.

Το χειρότερο είναι ο εξευτελισμός ενός, πρώην αξιωματικού των ΟΥΚ, δήθεν ατρόμητου και αδίστακτου που βάζει πάνω από όλα την πατρίδα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αποστολάκης έδειξε πόσο λίγος είναι και του αξίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, του αξίζει να παραμείνει ένα από τα νούμερα του ακροαριστερού θιάσου.

Όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «Μέσα σε 2 ώρες, από ένας αποστάτης που εξαγοράστηκε, ο κ. Αποστολάκης μετατράπηκε, στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σε ένα ‘’άξιο στέλεχος’’ που παγιδεύτηκε. Όταν αποδέχθηκε την πρόταση συναίνεσης, καθυβρίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με τα χειρότερα λόγια. Όταν ύστερα από τις απειλές δείλιασε, δεν τήρησε το λόγο του και ”συνεμορφώθη προς τας κομματικάς υποδείξεις”, επαινείται. Ο Σταλινισμός ζει», σχολίασε.

Ο φαιδρός ΣΥΡΙΖΑ, με τα φαιδρά ακροαριστερά στελέχη της Κουμουνδούρου προσπάθησαν να σώσουν το ΝΑΙ - ΟΧΙ,  του υποχείριου Αποστολάκη λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «ως πολιτικός απατεώνας ολκής, επιχείρησε να παγιδεύσει ένα άξιο στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην αρχηγό των Ενόπλων δυνάμεων και υπουργό Εθνικής Άμυνας».

Παγίδευσαν τον Αποστολάκη λένε στον ΣΥΡΙΖΑ, και ο δειλός Αποστολάκης δεν μιλάει, κουρνιάζει στην γωνία κάνοντας το θύμα χωρίς να ντρέπεται ούτε για την στολή που φόραγε κάποτε.

Τα πραγματικά γεγονότα τα είπε η κυβέρνηση μέχρι και την τελευταία κουβέντα που είχε ο Αποστολάκης με το Μαξίμου, όταν ανακοίνωσε ότι θα πάει με την σύζυγο του να ορκιστεί, και πριν χεστεί επάνω του.

Η ντροπή δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτούς τους ξέρουν όλοι, τους έχουν απαξιώσει και σήμερα τους απαξίωσαν περισσότερο, η ντροπή για τον Αποστολάκη που τον εκτιμούσαν και απο σήμερα, έχασαν πάσα ιδέα για το υποχείριο ενός τελειωμένου πολιτικά και απαξιωμένου Αλέξη Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου