Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Φρουρααα: «Κόλαση» στη Βουλή με επίθεση Κασιδιάρη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά



Ο κακός χαμός έγινε στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδάρη.

Η συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Αμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χρουστοδουλίδης αντίστοιχα, κατέληξε σε ρατσιστικό παραλήρημα της Χρυσής Αυγής.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, φωνάζοντας απαίτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος!» έλεγε και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπόλοιπων που θέλησαν να υπερασπιστούν τον βουλευτή Ξάνθης.Μάλιστα ο  Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος κατήγγειλε τον Κασιδιάρη πως «παίζει το παιχνίδι της Τουρκίας».

Λόγω της έντασης η φρουρά της Βουλής έκανε την εμφανίστηκε και η συνεδρίαση διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η συνεδρίαση πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών και συνεκλήθη με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας και του τομεάρχη Εξωτερικών Γιώργου Κουμουτσάκου.

Ωστόσο, η ατζέντα της συζήτησης δεν περιλαμβάνει κρίσιμα ζητήματα όπως το «Σκοπιανό» αλλά και η πορεία των διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και σύμφωνα με πληροφορίες η αξιωματική αντιπολίτευση αναμένεται να ζητήσει νέα συνεδρίαση για συζήτηση εφ όλης της ύλης.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου