Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Συνετρίβη ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος στην Συρία!



Τραγωδία κοντά σε αεροπορική βάση της Συρίας, όταν ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη. Τι λέει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη κατά την διάρκεια της προσγείωσης σήμερα, Τρίτη 06.03.2018, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πού και πώς συνετρίβη το αεροσκάφος

Η τραγωδία σημειώθηκε κοντά στην αεροπορική βάση της Khmeimim, στην Συρία και το αεροσκάφος ήταν μεταγωγικό. Τις ανακοινώσεις έκανε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και αναπαράγονται… κατά ριπάς από τα ΜΜΕ, εντός κι εκτός Ρωσίας.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τραγικό θάνατο βρήκαν οι 26 επιβάτες που επέβαιναν στο αεροπλάνο. Αλλά και τα 6 μέλη του πληρώματός του.

Όπως μεταδίδει το rt.com, οι πρώτες πληροφορίες από το υπουργείο αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό η συντριβή να προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση
«Περίπου στις 15:00 (σ.σ. ώρα Μόσχας), ένα ρωσικό An-26 μεταγωγικό αεροπλάνο συνετρίβη καθώς προσέγγιζε την αεροπορική βάση Khmeimim για προσγείωση. Όλοι όσοι επέβαιναν πέθαναν στην συντριβή», τονίζει η ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας στην Ρωσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον τόπο του δυστυχήματος το αεροσκάφος δεν δέχθηκε πυρά.


Με πληροφορίες από: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου