Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Για τους ακροδεξιούς στήθηκε επιχείρηση και έγιναν συλλήψεις για τους ακροαριστερούς ούτε μία σύλληψη δεν έχει γίνει!



Τα άκρα είναι επικίνδυνα η από αριστερά προέρχονται η από δεξιά!!

Τον ίδιο ζήλο θα έπρεπε να δείξει η αστυνομία για να προστατέψει και την κοινωνία από τους ακροαριστερούς που ντους γνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ με ονοματεπώνυμο.

Για τους ακροδεξιούς και πάρα πολύ σωστά έγινε, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την σύλληψη των μελών τους, για τους ακροαριστερούς όμως δεν έχει γίνει ούτε μία σύλληψη και ας τους γνωρίζουν με ονοματεπώνυμο και φωτογραφία, και ας έχουν καταστρέψει περιουσίες αθώων πολιτών.

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχουν γίνει έξι συλλήψεις ακροδεξιών.

Το περιστατικό αφορά έρευνα για εκρηκτικά. Η επιχείρηση αφορά άτομα του ακροδεξιού χώρου που το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει επιθέσεις σε στέκια που συχνάζουν ακροαριστεροί.

Oι αστυνομικοί επιχειρούν την ταυτοποίηση ενός ατόμου που ανήκει σε ακροδεξιά ομάδα από τουλάχιστον δέκα εθνικιστές στον κοινωνικό χώρο Φαβέλα, το απόγευμα της 25ης Φεβρουαρίου.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση αφορά την ακροδεξιά εξτρεμιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas».

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματικό της ΕΛΑΣ, οι ύποπτοι είχαν συγκροτήσει ομάδα κρούσης και έχουν αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον 15 εμπρηστικές επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών.

Τον ίδιο ζήλο θα έπρεπε να δείξει η αστυνομία για να προστατέψει και την κοινωνία και τους εαυτούς τους από τους ανεξέλεγκτους ακροαριστερούς που διαπράττουν καθημερινά εγκλήματα κατά της ασφάλειας των αστυνομικών και των πολιτών.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου