Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Εξάρχεια: Ληστές άφησαν 77χρονη δεμένη και φιμωμένη για 5 ημέρες



Θύμα μίας σπείρας ληστών, οι οποίοι παρίσταναν υπαλλήλους της ΔΕΗ, είχε πέσει μία 77χρονη γυναίκα στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»σε άθλια κατάσταση, και οι γιατροί την βρήκαν αφυδατωμένη και κακοποιημένη με μώλωπες στα χέρια και τα πόδια.

Το θύμα μπήκε αμέσως στην Εντατική, όπου το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη να την κρατήσει στη ζωή.

Όταν βρέθηκε ήταν δεμένη χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ, πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς τροφή και νερό, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις είναι πως βρισκόταν σε αυτή την θέση για τουλάχιστον 4-5 μέρες.

Την 77χρονη, βρήκε ο αδερφός της όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου, όταν μπήκε στο σπίτι και την είδε δεμένη και χωρίς τις αισθήσεις της.

«Με πήρε τηλέφωνο μία κυρία και μου είπε ότι έχει να φανεί τέσσερις μέρες. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και με κλειδαρά ανοίξαμε. Το σπίτι ήταν λες και είχε πέσει χειροβομβίδα. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και η αδερφή μου ήταν πεσμένη κάτω και δεμένη με σακούλες του σούπερ μάρκετ, στριφτές σαν σχοινιά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδελφός της ηλικιωμένης γυναίκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου