Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Θεοδωράκης: Καταστροφική η διαιώνιση αυτής της κατάστασης



Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, δίνοντας μία πρώτη ιδέα από την παρέμβασή του στην συζήτηση των πολιτικών αρχηγών το βράδυ στη Βουλή.

Παράλληλα, κάλεσε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει τι ακριβώς διεκδικεί η Ελλάδα, υπογραμμίζοντας πως «οποιαδήποτε διαιώνιση αυτής της κατάστασης θα είναι καταστροφική για την οικονομία».

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του νομού Ηλείας ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε φόβους ότι «πολλοί φλερτάρουν με το ενδεχόμενο των εκλογών κάτι που είναι καταστροφικό για τον τουρισμό».

«Εκλογές τον Ιούλιο δεν έχουν ξαναγίνει στη χώρα ποτέ. Καταστρέφουμε την τουριστική περίοδο», προσέθεσε και υπογράμμισε ότι «καλό θα ήταν αυτή η Βουλή να βρει λύσεις και αμέσως μετά το καλοκαίρι να δούμε αν αυτές οι λύσεις προχωρούν. Εάν δεν προχωρούν τότε βεβαίως να πάμε σε εκλογές», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Επανέλαβε ότι από επαφές του στο Παρίσι διαπίστωσε ότι η Ελλάδα έχει συμμάχους και πως παρόλα τα λάθη που έχουν γίνει από την κυβέρνηση, υπάρχουν άνθρωποι διατεθειμένοι να βοηθήσουν τη χώρα. «Αρκεί, να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας με τη συμφωνία», σημείωσε.
Σχετικά με την επικείμενη συμφωνία, ο Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε πως «θα μπορούσε να υπάρξει μία πολύ καλή συμφωνία τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Η κυβέρνηση, τότε, αντί να προχωρήσει σε μία τέτοια συμφωνία, δεδομένου ότι όλοι ήταν διατεθειμένοι να συνεργαστούν όπως έλεγαν, καθώς είχαν βαρεθεί τους παλιούς ηγέτες και την προηγούμενη διακυβέρνηση, ήθελε να παίξει το παιχνίδι με τα λεξικά».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «περιμένει από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να μας κρατήσει στο ευρώ. Αυτό πρέπει να το διαβάσει καλά ο κ. Τσίπρας».


Πηγή : ethnos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου