Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Περιοριστικοί όροι και εγγύηση από τον ανακριτή στον Θ. Κουρίδη



Με τρεις περιοριστικούς όρους και υψηλή χρηματική εγγύηση για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, αποχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής από την Ευελπίδων, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης. Έπειτα από τη σχεδόν 6άωρη απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, στον κ. Κουρίδη επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και της εξόδου από τη χώρα, καθώς και χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος.

Θα πρέπει να τονιστεί πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια απολογία για τη συγκεκριμένη υπόθεση μέχρι σήμερα και φυσικά υπήρξε και η σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Θυμίζουμε πως ο κ. Κουρίδης κατηγορείται για σύσταση και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, ηθική αυτουργία σε απάτη, απόπειρα εκβίασης και δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος.

Η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ τις επόμενες ημέρες, την πόρτα του ανακριτή θα διαβούν οι επόμενοι δύο βασικοί κατηγορούμενοι της υπόθεσης, Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Σαρρής.

Παραίτηση Σταθόπουλου από ΕΠΟ και ΕΠΣ Μεσσηνίας

Την παραίτησή του από τις θέσεις του μέλους στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, καθώς και από εκείνη του προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας υπέβαλε με επιστολή του ο Αριστείδης Σταθόπουλος.

Η δήλωση παραίτησής του είναι η ακόλουθη:

«Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου».


Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου