Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Αναιρείται η πορεία μιας ζωής. Δηλαδή, τι; Λέγαμε π@π@ριές προεκλογικά;!!!




Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Τόσες ανοησίες που λέγονται καθημερινά και ανεξέλεγκτα από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέλους και μια λογική διαπίστωση από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.

Είναι κοινή λογική κύριοι το ότι λέγατε παπαριές για να μπορέσετε να εκλεγείτε και δεν είσαστε το μόνο κόμμα που το έχει κάνει, διαχρονικά όλα τα κόμματα λένε αυτά που θέλουμε να ακούσουμε χωρίς φιλότιμο και εντιμότητα μέχρι να πετύχουν τον σκοπό τους.

Καζάνι που βράζει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές και υπουργούς να υπονομεύουν την ίδια τους την κυβέρνηση βλέποντας ότι δεν πραγματοποιείται καμία υπόσχεση από τα περίφημα κοινωνικά μέτρα της Θεσσαλονίκης.

 Η ερώτηση και διαπίστωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Βαρουφάκη τα λέει όλα : «Δηλαδή, λέγαμε παπαριές προεκλογικά;» !!! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απηύθυνε αυτό το ερώτημα στον Βαρουφάκη αμέσως μόλις άκουσε για το ποια συμφωνία έχουν σκοπό να υπογράψουν και δεν αναρωτήθηκε τύπου μήπως λέγαμε παπαριές, το διαπίστωσε και τρόμαξε για το μετά και για το πώς θα βγει την επόμενη ημέρα στην κοινωνία!!

Θα έπρεπε ολοκληρώνοντας την αυτοκριτική του να πει στον Βαρουφάκη : Ξέρεις τι βλακείες έχω πει εγώ προεκλογικά και μετεκλογικά στους ψηφοφόρους μας; Πόσες ψεύτικες υποσχέσεις έχω δώσει; Πώς θα κυκλοφορήσω; Τι θα πω; Που πρέπει να πάω για να εξαφανιστώ;

Και θα έχει δίκιο γιατί μετά το θα σκίσουμε τα μνημόνια αντί αυτού είσαστε έτοιμοι να σκίσετε τους Έλληνες και την χώρα επιβάλλοντας νέα μέτρα.

Είναι σίγουρο ότι η πολιτική ζωή της χώρας έχει χρεοκοπήσει από σοβαρότητα και σοβαρούς πολιτικούς και αυτό θα το πληρώσει πολύ άσχημα ο ελληνικός λαός και οι νέοι αυτής της άμοιρης χώρας.

Νομίζω και ελπίζω ότι υπάρχει χρόνος ο Τσίπρας να σώσει ότι σώζεται έστω και τώρα την ύστατη στιγμή κάνοντας αυτό που έπρεπε να είχαν κάνει εδώ και 6 μήνες να συνεννοηθούν με τους δανειστές με σοβαρότητα χωρίς Μπαρουφάκη και λοιπούς μπουρδολόγους.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου