Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μαλλιά κουβάρια έγιναν χθες στη Βουλή Ντόρα-Σταμάτης


Οι απίστευτοι διάλογοι: Δ. Σταμάτης: «Εγώ φοράω παντελόνια». Ντ. Μπακογιάννη: «Κούνα λίγο το κεφάλι σου γιατί δε λειτουργεί καλά»!

Βαριές κουβέντες σε πολύ έντονο ύφος αντάλλαξαν χθες στο καφενείο της βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη και ο βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης.

Σύμφωνα με τον μικρο-πολιτικό των Νέων οι δυο τους λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια αδιαφορώντας για τους συναδέλφους τους που τους κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι «θα πρέπει να συνέλθει η ΚΟ της ΝΔ και να μιλήσουν όσοι το θελήσουν και κυρίως, να γίνει μια συνεδρίαση κανονική και δημοκρατική και να ψηφίσουμε τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει το κόμμα απέναντι στα μέτρα που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση ο κ. Τσίπρας».

Τότε ο κ. Σταμάτης πετάχτηκε από τη θέση του και τη ρώτησε σε έντονο ύφος: «και πότε έγινε ξανά ψηφοφορία στην ΚΟ, Ντόρα; Δηλαδή θα μιλήσουν όλοι, θα βγάλουν τα εσώψυχά τους και εν συνεχεία η άλλη πλευρά να έχει όπλα; Και γιατί να υπάρξει ψηφοφορία;».

Βέβαια η κ. Μπακογιάνη είχε φροντίσει από το πρωί χθες να δείξει τις διαθέσεις της ανεβάζοντας στο Twitter της μήνυμα ότι η ΝΔ πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, αλλά ο Δ. Σταμάτης τις έλεγε ότι αν ψηφιστούν τα μέτρα τότε θα υπάρξει επιβάρυνση 6,5 δισ. ευρώ και την Ντόρα επέμενε ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ότι θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει τι θα κάνει δια ψηφοφορίας.

Όπως ήταν φυσικό τα πράγματα κάποια στιγμή βγήκαν εκτός ελέγχου με τον Δ. Σταμάτη να φωνάζει «εγώ φοράω παντελόνια και παραιτούμαι όταν σε κάτι δεν συμφωνώ», ή «είσαι η πιο αντι-μητσοτακική βουλευτής» ή «μας παριστάνεις την πρόεδρο της ΝΔ,  δεν θα γίνεις ποτέ» και την Ντόρα να του απαντά «κούνησε λίγο το κεφαλάκι σου να πάρει αέρα, γιατί δεν λειτουργεί καλά», «μην ξεχνάς ότι ο Μητσοτάκης σε έκανε βουλευτή», «δεν συνεδριάζουν τα όργανα του κόμματος».

Σκεφτείτε δηλαδή τι θα γίνει όταν έρθουν τα μέτρα στη βουλή.


Πηγή : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου