Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Video σοκ: 13χρονη δέχεται επίθεση από παιδόφιλο μέσα στο σπίτι της!



Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη σοκαριστική στιγμή που ένας παιδόφιλος στήνει παγίδα σε ένα 13χρονο κορίτσι, το παρασύρει στο εσωτερικό του ίδιου του του σπιτιού και της επιτίθεται!
Η αστυνομία του Σαν Χοζέ στην Καλιφόρνια έδωσε στη δημοσιότητα το video παρακαλώντας όποιον έχει πληροφορίες ή γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα, να την ενημερώσει.

Το συγκλονιστικό video δείχνει το 13χρονο κορίτσι να πλησιάζει στο σπίτι του. Ο άνδρας την πλησιάζει στην εξώπορτα και της λέει πως έχει χαθεί, ζητώντας της οδηγίες. Στη συνέχεια όμως, τη ρώτησε το όνομα και την ηλικία της και μετά άρχισε να της κάνει ακατάλληλες ερωτήσεις.

Το κορίτσι νιώθει πως απειλείται και αφού είχε ήδη ξεκλειδώσει την πόρτα, αποφασίζει να μπει στο σπίτι της. Προσπάθησε να του κλείσει την πόρτα αλλά εκείνος κατάφερε και την παρέσυρε μέσα.

Ο δράστης επιτίθεται στο κορίτσι, το οποίο προσπαθεί να τον χτυπήσει. Ξαφνικά, σταματάει και γυρνάει να κοιτάξει έξω από την πόρτα. Η 13χρονη βρίσκει ευκαιρία να απομακρυνθεί. Λίγο μετά, ο άνδρας φεύγει και το κορίτσι τρέχει και κλειδώνεται στην ντουλάπα, στο δωμάτιο των γονιών της. Από εκεί, έστειλε μήνυμα στον πατέρα της: Μπαμπά έλα σπίτι, κάποιος προσπάθησε να με βιάσει!

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι, την ώρα που το κορίτσι επέστρεφε σπίτι από το σχολείο.


Ο ίδιος άνδρας, στις 2 Απριλίου, πιστεύεται πως ακολούθησε μια 28χρονη γυναίκα στις τουαλέτες εντός γιαπωνέζικου παντοπωλείου και επιχείρησε να τη βιάσει, αλλά κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσει η αστυνομία.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας και από εκείνη την επίθεση. Πρόκειται για έναν λευκό άνδρα, περίπου 30 ετών, μεσαίου αναστήματος, λεπτού και με μούσια.






Πηγή: abc7.com, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου