Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Τη βασάνιζε 12 ώρες πριν τη σκοτώσει! Τι έδειξε η νεκροψία για τη δολοφονία της γυναίκας στη Φθιώτιδα


Η 79χρονη βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του βασανιστή της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει στο φως η νεκροψία νεκροτομή που έκανε η ιατροδικαστής της Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε επί 12 ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.
Η κυρία Ακριβούση δίνει ως αιτία θανάτου την απόφραξη αεροφόρων οδών.
Ο δολοφόνος δηλαδή της έκλεισε το στόμα και τη μύτη οδηγώντας της στο θάνατο. Επίσης είχε μελανιές σε όλο της το σώμα και ηταν γυμνή από τη μέση και κάτω.

Η γυναίκα ζούσε στον Έξαρχο της Αταλάντης μαζί με τον γιο της.
Το γεγονός ότι δεν είχε εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες ανησύχησε μία γειτόνισσα που μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Όπως έλεγε η γειτόνισσα την είδε το απόγευμα του Σαββάτου, πεσμένη στην αυλή του σπιτιού και την βοήθησε. Την σήκωσε την οδήγησε πάλι μέσα στο σπίτι και την άφησε εκεί. Από τότε δεν τη ξανάδε.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης πήγαν στο σπίτι και βρήκαν την γυναίκα νεκρή.

Ο γιος της έμοιαζε να τα έχει χαμένα λέγοντας πως ο ίδιος σκέπασε την μητέρα του με κουβέρτα για να την ζεστάνει.
Αμέσως ενημερώθηκε η Ιατροδικαστής Λαμίας η κυρία Αποστολία Ακριβούση η οποία πήγε στον Έξαρχο και έκανε αυτοψία στο χώρο και από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως υπάρχει υπόνοια εγκληματικής ενέργειας.

Η Αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.
Στο μεταξύ ο τραγικός θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας ήρθε να προστεθεί στην τραγωδία που έχει πλήξει την συγκεκριμένη οικογένεια αφού παλαιότερα, ο άλλος γιος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την πατέρα του και από τότε βρίσκεται στη φυλακή...

Πηγή: LamiaStar, newsit.gr



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου