Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Μηνύματα αγωνίας από τους εργαζόμενους δικηγόρους στο γραφείο Λύτρα απάντησε ο Λύτρας


 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν η συνομιλία και τα μηνύματα που εστάλησαν στην ομαδική συνομιλία στο Viber, με τον Απόστολο Λύτρα και τη Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ομαδική συνομιλία στο Viber δημιουργήθηκε από τον επί 7 χρόνια συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα, τον κ. Κριεμάδη, και μέσα στην ομάδα είναι Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου για να διαβάζουν τα μηνύματα απόγνωσης.

Στα μηνύματα αυτά μόνο ο Απόστολος Λύτρας απάντησε για να τους ηρεμήσει, η Πολυζωγοπούλου όπως φαίνεται τουλάχιστον στα μηνύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δεν απάντησε.

Η ομαδική αυτή συνομιλία φτιάχτηκε από τον επαγγελματικό συνεργάτη του ζευγαριού και ο σκοπός της είναι να διευθετηθούν κάποια προβλήματα του δικηγορικού γραφείου όπως φαίνεται από τα μηνύματα, η βιωσιμότητα και η μισθοί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο από τα μηνύματα που έχουν αποσταλεί, ο κ. Κριεμάδης απευθύνεται και στους δύο και γίνεται σαφές μέσα από την συνομιλία, υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί.

Στη συνέχεια της συνομιλίας ο μόνος που παρεμβαίνει ο κ. Λύτρας με ένα μήνυμά του, όπου αναφέρει: «Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά μου να μιλήσουν με την Σοφία να πάνε στο γραφείο να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και δεν απαντάει».

Μετά από αυτό, η κόρη του Απόστολου Λύτρα από τον πρώτο γάμο, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου και ο δικηγόρος συνεργάτης από το γραφείο του κ. Λύτρα βρέθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού το βράδυ της Τρίτης (18/6) και χωρίς να έχει καταλάβει κανένας τι έχει συμβεί ακριβώς, ο Λύτρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου