Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Μήνυση Λύτρα στη σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση


 

Σε μήνυση κατά της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, προχώρησε ο Απόστολος Λύτρας, μετά τα όσα περίεργα συνέβησαν εχθές στην οικία του ζευγαριού.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να διαλυθεί ένα σοβαρό δικηγορικό γραφείο, να διαλυθεί μια οικογένεια και να οδηγηθεί ένας άνθρωπος στην φυλακή.

Το μένος του δικηγόρου της κ. Πολυζωγοπούλου Θέμη Σοφού και της ίδιας για να προφυλακιστεί ο ποινικολόγος είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί, αν και κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει καταλάβει τι έγινε στην οικία που κατοικεί η σύζυγος του ποινικολόγου ώστε να προφυλακιστεί ο Λύτρας.

Μετά τη μήνυση που κατατέθηκε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετέβη στο ΑΤ Παλλήνης με τον δικηγόρο της, Θέμη Σοφό, για να δώσει απολογία, αφού δεν μπορούσε να κρατηθεί γιατί είναι δικηγόρος και πρόκειται για πλημμέλημα. 

Έτσι, όπως ορίζει η διαδικασία, η μήνυση που υπέβαλε ο κ. Λύτρας, θα δικαστεί σε μια τακτική δικάσιμο.

Νωρίτερα, στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψής του από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, που έκριναν ότι έχει παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Ο κ. Λύτρας, φτάνοντας στο τμήμα, δήλωσε εκ νέου μετανιωμένος για την πράξη του και ανέφερε ότι βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου στα Βόρεια Προάστια. Παράλληλα, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την επίσκεψη της κόρης του, της πρώην συζύγου του και του δικηγόρου του το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι που διαμένει πλέον η σύζυγός του, ενώ ανέφερε ότι δεν έστειλε κανένα απειλητικό μήνυμα.

Σημειώνεται πως ο Απόστολος Λύτρας οδηγείται την (Πέμπτη 20/6) στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και αφού ήρθησαν οι περιοριστικοί όροι, θα οδηγηθεί στη φυλακή.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου