Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Δεν άρεσε στον τυχοδιώκτη του ΣΥΡΙΖΑ το επίδομα που δίνει ο Μητσοτάκης στους συνταξιούχους

 


Θα μας πείτε γιατί ασχολείστε με το απόλυτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ , ένα τυχοδιώκτη τουρίστα που προσπαθεί να καπηλευτεί το κόμμα και να το κάνει δικό του.

Όταν προκαλεί θα ασχολούμαστε για ότι άλλο, μας είναι αδιάφορος.

Και επειδή προκαλεί και μας έχει επιδείξει τον πλούτο του, παράλληλα όμως μας κρύβει και το πόθεν εσχες, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κριτική σε εξαγγελίες για την βελτίωση της ζωής ευπαθώς ομάδων όπως οι συνταξιούχοι.

«Ο Κυρ. Μητσοτάκης επέλεξε να φορολογήσει τα κέρδη των διυλιστηρίων για να δώσει ακόμα ένα pass, αυτή τη φορά ως επίδομα στους συνταξιούχους», τόνισε ο τυχοδιώκτης Στέφανος Κασσελάκης γιατί δεν του άρεσε αυτό το καλό μέτρο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης, και του χαλάει το αφήγημα.

«Όταν προεκλογικά καταθέταμε πρόταση για έκτακτη φορολόγηση στα υπερκέρδη των τραπεζών, των εταιρειών ηλεκτρικής ενέργειας και των διυλιστηρίων, η κυβέρνηση και “κυβερνητικά” ΜΜΕ μάς λοιδορούσαν για λεφτόδεντρα. Σήμερα πανηγυρίζουν», επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα social media, μπερδεύοντας την σοβαρότητα των ανακοινώσεων με την δικιά του γελοιότητα με όλα αυτά που έχει ανακοινώσει.

«Εμείς όμως, καταθέσαμε αυτή την πρόταση για την άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας με άμεση κατάργηση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά και μείωση του ΕΦΚ στο ελάχιστο επίπεδο που προτείνει η ΕΕ. Μέτρα που ανακουφίζουν την καθημερινότητα των πολιτών», ανέφερε ο τουρίστας και τυχοδιώκτης  Κασσελάκης.

Σχολιάζει επίσης ο τυχοδιώκτης με το διαταραγμένο του μυαλό που είναι προκλητικά για γέλια «για ακόμη μια φορά αφήνει το πρωθυπουργικό κοστούμι των λεφτόδεντρων του κ. Γκρίνμπεργκ και ντύνεται κομματάρχης της Δεξιάς του ’50».

«Οι ζωές των πολιτών δεν γίνεται να βελτιώνονται με έκτακτα επιδόματα βάσει των εκλογικών στατιστικών του Κυρ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες αυτής της χώρας είναι υπερήφανοι. Θέλουν λύσεις, τώρα», αναφέρει το απόλυτο νούμερο του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής ζωής γενικότερα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου