Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Κούγιας κατά Σοφού : Προσπαθεί να βάλει στη φυλακή εντελώς παράνομα έναν συνάδελφο


 

Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του στρέφεται κατά του συνηγόρου τής Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Θέμη Σοφού, αναφορικά με τις πληροφορίες ότι ο τελευταίος ζήτησε την προφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα.

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρει: «Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθειά του να βάλει στη φυλακή, εντελώς παράνομα, για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων, έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον Θέμη Σοφό

«Στην υπόθεση Λύτρα, από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά. Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθειά του να βάλει στη φυλακή, εντελώς παράνομα, για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων, έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό».

Ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ενημέρωσε την ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για παράβαση περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου Απόστολου Λύτρα, παραβίαση που ακόμα κανένας πολίτης δεν έχει καταλάβει πώς έγινε αγού ο Λύτρας δεν πήγε στο σπίτι, και ζήτησε την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με την προσωρινή κράτηση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου