Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Σνομπάρισαν τα νησιά για το τριήμερο λόγω κόστους εισιτηρίων και προτίμησαν χερσαίους προορισμούς

 



Οι επιχειρήσεις στα νησιά έχασαν τους Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και αιτία είναι οι τιμές των εισιτηρίων στα πλοία γιατί οι εταιρίες διαπράττουν ξεκάθαρα κλοπή.

Έτοιμοι να αξιοποιήσουν και την ευκαιρία του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος για ολιγοήμερες διακοπές είναι οι Έλληνες, αφήνοντας πίσω την πόλη 

Φέτος μάλιστα προβλέπεται ότι θα είναι ιδιαίτερα μαζική η έξοδος αλλά μακριά απο τα νησιά που το κόστος των εισιτηρίων είναι απαγορευτικό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 22 – 24 Ιουνίου φτάνουν στο 75 με 80%.

Πρωταγωνιστές όμως είναι οι οδικοί προορισμοί και όχι τόσο τα νησιά, εκτός από τα κοσμοπολίτικα όπως η Μύκονος και η Πάρος που έχουν συγκεκριμένη πελατεία

Συγκεκριμένα πληρότητα έχουν 

– Παραλία Κατερίνης 80%

– Καλαμάτα 90%

– Ολυμπία 90%

– Πήλιο 90%

– Σύβοτα 90%

Με τιμές πακέτου 3 διανυκτερεύσεων με πρωϊνό σε ξενοδοχείο 4* για 4 μέλη(οικογένεια με 2 ενήλικες & 2 παιδιά) :

-Καλαμάτα: Από 360 €

-Ολυμπία: Από 390 €

-Πήλιο: Από 420 €

-Παραλία Κατερίνης: Από 450 €

-Σύβοτα: Από 450 €

Η Ελλάδα μας δεν είναι μόνο τα νησιά και αυτό το έχουν καταλάβει όσοι θέλουν να κάνουν διακοπές. Στα καταλύματα δεν υπάρχουν μεγάλες αυξήσεις στις τιμές της διαμονής, όπως συμβαίνει στα νησιά. Έχουν αυξηθεί οι προορισμοί που επλήγησαν  από τον Daniel, όπως το Πήλιο. Ακόμα και η Χαλκιδική, όπως και τα παράλια της Καβάλας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου