Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Νέα αθλιότητα Κασσελάκη ξεφτιλίστηκε και συνεχίζει να βρίζει Ροδίτες δημοσιογράφους με στήριγμα τον Πολάκη


 

ΝΔ για Κασσελάκη : Είναι εκφραστής του Πολακισμού

Την αθλιότητα του έδειξε για ακόμα μία φορά ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ρόδου που τον φιλοξένησε έβγαλε ανακοίνωση που τον   χαρακτηρίζει  ως «αλαζονικό, είρωνα, εριστικό αλλά και φοβικό», περιγράφοντας όσα συνέβησαν στο στούντιο. 

Ο Κασσελάκης αντί να μαζευτεί ειδικά μετά την νέα ξεφτίλα που έχει υποστεί, έδωσε συνέχεια βρίζοντας τη δημοσιογράφο της Ρόδου Ρένα Παυλάκη και τον ραδιοφωνικό σταθμό Real Voice της Ρόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ινφλουένσερ νομίζοντας ότι είχε απέναντι του τον Λιάγκα και όχι κάποιον σοβαρό δημοσιογράφο που κάνει την δουλειά του, διαφώνησε με το περιεχόμενο των ερωτήσεων της δημοσιογράφου(!) και σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλά για εντολοδόχους του Μαξίμου και ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να σκύψει το κεφάλι σε στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους δημοσιογράφους, προσπαθώντας να καλύψει το ποιος είναι πραγματικά.



Στον δεύτερο γύρο της επίθεσης Κασσελάκη στους Ροδίτες δημοσιογράφους έσπευσε να πάρει μέρος και ο αρχή τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση Κασσελάκη και έστειλε το μήνυμα ότι στις επιθέσεις προς τους δημοσιογράφους «δεν είσαι μόνος σου». 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ινφλουένσερ Κασσελάκη :

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου - στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός.

Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος.

Έτσι έγινε το μαύρο - άσπρο.

Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις.

Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια.

Θα μου πείτε, «μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;».

Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.

Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».

Στην νέα επίθεση εμφανίστηκε και ο ακροαριστερός τραμπούκος Παύλος Πολάκης λέγοντας στον ινφλουένσερ "Δεν είσαι μόνος".

«Προφανως δεν εισαι μονος σου!! Επιθεση σε ολη τη γραμμη σε ολη τη σαπια «δημοσιογραφια» των πετσοταισμενων δουλικων του Μαξιμου!» ανέφερε στη δική του ανάρτηση στο X.



ΝΔ: Είναι εκφραστής του Πολακισμού

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει το περιστατικό λέγοντας πως «ο κ. Κασσελάκης σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά το «δεν είσαι λογιστής μου» στον κ. Ευαγγελάτο και τη διακοπή συνέντευξης μόλις ένιωσε να πιέζεται από ερώτηση της κ. Χρηστίδου, ο κ. Κασσελάκης σήμερα έδειξε για μία ακόμη φορά πώς αντιλαμβάνεται την ελευθερία του Τύπου, τον πλουραλισμό και τη Δημοκρατία. Αφού επιτέθηκε κατ’ επανάληψη σε δημοσιογράφο τοπικού ραδιοφώνου της Ρόδου, διέκοψε τη συνέντευξη και αποχώρησε εκνευρισμένος επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις. Ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ο πιο αυθεντικός εκφραστής του Πολακισμού 2.0.

Ελπίζουμε οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, των οποίων τις εκθέσεις εργαλειοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ συκοφαντώντας τη χώρα και ενορχηστρώνοντας ψηφίσματα εναντίον της, να μην έχουν συνεργάτες στη Ρόδο.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν επιδείξει διαχρονικά τόση «ευαισθησία» σε ζητήματα ελευθερίας του Τύπου, φτάνοντας εσχάτως στο σημείο να ζητούν και κόψιμο ευρωπαϊκών κονδυλίων! Δυστυχώς το θράσος, η υποκρισία και η αλαζονεία δεν έχουν όριο».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου