Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Νέα ξεφτίλα Κασσελάκη έφυγε από εκπομπή γιατί δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις! Νόμιζε ότι όλοι είναι Λιάγκας

 



Από πλευράς του ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του χαρακτηρίζει τον κ. Κασσελάκη ως «αλαζονικό, είρωνα, εριστικό αλλά και φοβικό» για να περιγράψει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τα όσα συνέβησαν στο στούντιο.

Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας συνηθίσει με εκπομπές lifestyle και πρωινάδικα τύπου Λιάγκα, στριμώχνεται όταν του κάνουν σοβαρές ερωτήσεις, και επειδή δεν ενδιαφέρεται για την ξεφτίλα σηκώνεται και φεύγει.

Ο Κασσελάκης όταν πέφτει σε δημοσιογράφους που τον φέρνουν σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις του και αποκαλύπτουν την άγνοιά του και την ανεπάρκεια για σοβαρά ζητήματα που αφορούν την χώρα, αγριεύει γίνεται άλλος άνθρωπος ο τυχοδιώκτης πετάει τα μικρόφωνα και φεύγει εκνευρισμένος. 

Αυτό έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Voice 995» της Ρόδου και στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη. 

Ο ινφλουένσερ Στέφανος Κασσελάκης ήταν αλλαζονικός και επιθετικός προς τη δημοσιογράφο και δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά σε κανένα ερώτημα, ενώ φάνηκε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τα τοπικά ζητήματα είτε αυτά αφορούν τον ΦΠΑ στα νησιά είτε τη διαφημιστική καμπάνια για τη Ρόδο μετά τις καταστροφικές φωτιές του 2023. Έδειξε μάλιστα πρωτοφανή αγένεια όταν η δημοσιογράφος του επισήμανε ότι δεν έχει ενημερωθεί σωστά για τα τοπικά ζητήματα από εκείνους που όφειλαν να τον ενημερώσουν, και έδειξε για ακόμα μία φορά το πόσο νούμερο και επικίνδυνος είναι.

Απολαύστε την απόλυτη ξεφτίλα


Σ. Κασσελάκης: Αντί να κάνουν την κατάλληλη καμπάνια - άλλο το voucher που είναι άλλη μία κοροϊδία...τα 60 ευρώ πόσα έχουν δώσει εδώ πέρα... - εμείς ήρθαμε εδώ πέρα κάναμε ότι μπορούσαμε να διαφημίσουμε στο εξωτερικό ότι η ζωή συνεχίζει κανονικά στη Ρόδο και εκείνοι ξόδεψαν τόσα χρήματα για μια διαφημιστική καμπάνια για το επόμενο έτος. 

Δημοσιογράφος: Έγινε και άμεση καμπάνια κύριε πρόεδρε επιτρέψτε μου επειδή ζω εδώ και τα ξέρω, δεν ξέρω πόσο σας έχουν ενημερώσει... 

Σ. Κασσελάκης: Έγινε πέρυσι το καλοκαίρι άμεση καμπάνια τον Ιούλιο; Στείλτε τη μου. Στείλτε τη μου. 

Δημοσιογράφος: Έγινε άμεση. Θα σας τη στείλουμε. Θα σας τη στείλουμε. Την έκανε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τη συγκεκριμένη καμπάνια, με αποτέλεσμα 6 μέρες μετά τη φωτιά να αναστραφεί πλήρως το κλίμα. 

Σ. Κασσελάκης: Δεν είχε καν τεθεί, ανατεθεί σε εταιρεία 6 μέρες μετά τη φωτιά η καμπάνια. 

Δημοσιογράφος: Υπάρχει τρέχουσα καμπάνια κύριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου. 

Σ. Κασσελάκης: Το 2024... 

Δημοσιογράφος: Όχι, υπάρχει τρέχουσα καμπάνια κύριε πρόεδρε... 

Σ. Κασσελάκης: Τέλος πάντων, να σου πω κάτι; Εμείς είμαστε εδώ πέρα να είμαστε χρήσιμοι.

Με μια πρωτοφανή γλώσσα άθλιου celebrite και όχι σοβαρού πολιτικού αρχηγού, το νούμερο Στέφανος Κασσελάκης δεν επέτρεπε στη Ρένα Παυλάκη να κάνει ερωτήσεις και, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έκανε τη λαϊκίστικη αναφορά ότι «κώλωσε να πάει στον τελικό του Conference League», αδιαφορώντας ότι αυτός που πήγε, πήγε για να στηθεί για φωτογραφίες και ξεφτιλίστηκε γιατί απλά δεν ήταν εκεί, το έκανε για την προβολή του και τον πήραν χαμπάρι στο γήπεδο.

Για ακόμα μία φορά ο Κασσελάκης απέδειξε ότι πρόκειται για ένα απατεωνίσκο, τυχοδιώκτη όπως λέει και ο Κουτσούμπας, ένα απόλυτο νούμερο της πολιτικής που δεν έχει ίχνος ντροπής για όσα λέει και όσα κάνει.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου