Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τι θα γίνει με το πόθεν έσχες Κασσελάκη; Έχεις κάτι να κρύψεις; 10 ημέρες έμειναν μέχρι τις εκλογές!


 

Γιατί ο ινφλουένσερ του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ακόμα να καταθέσει πόθεν έσχες; Είμαστε 10 ημέρες πριν τις εκλογές και ούτε φωνή, ούτε ακρόαση «κάτι κρύβει»;;;

Το ηθικό θα ήταν από την πρώτη ημέρα τον Σεπτέμβριο που εκλέχθηκε αρχηγός του θιάσου ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να το έχει κάνει, αλλά φαίνεται δεν θέλει να εμφανίσει την "επιχειρηματική" του διαδρομή όπως ο ίδιος την διατυμπανίζει.

Τελικά έχει πολλά λεφτά; Έχει λιγότερα; Που τα βρήκε; Από που ήρθαν; Ένας που δεν φοβάται τις αποκαλύψεις τα παρουσιάζει αμέσως, και τον προειδοποιούμε ότι όσο και να τα μαγειρέψει θα ελεγχθεί και είναι κακούργημα το μαγείρεμα του πόθεν έσχες!!

Το πόθεν έσχες του ινφλουένσερ Στέφανου Κασσελάκη παραμένει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο ερώτημα. Αναρωτιόμαστε ποιο θα είναι το περιεχόμενό του. Και σίγουρα από που ήρθαν τα λεφτά και εάν παίζει ρόλο η οικογένεια του π.χ. ο πατέρας του.

Ο Κασσελάκης πρέπει να δείξει πως πράγματι έχει μια επιχειρηματική σταδιοδρομία, αυτήν που διαρκώς επικαλείται, και πώς έβγαλε τα λεφτά του.

Τα σπίτια σε Νέα Υόρκη, Κολωνάκι και Σπέτσες δείχνουν ότι τα λεφτά είναι πολλά, και το θέμα είναι πώς βγήκαν, που βρέθηκαν; Από τις οφσόρ που επικαλείται ότι έχει;

Αυτό που λένε όσοι γνωρίζουν είναι ότι με το που θα καταθέσει τα παραστατικά, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, γιατί θα αποδειχθεί πόσο υψηλόβαθμο στέλεχος ήταν στις εταιρίες που λέει, και φυσικά εάν ο μισθός του και τα μερίσματα δικαιολογούν τον πλούτο του.

Και προσέξτε τα παραστατικά πρέπει να είναι κανονικά και όχι κατασκευασμένα γιατί εκεί θα έχει άλλα.

Είναι ώρα λοιπόν πριν την ημέρα των εκλογών να καταθέσει ο ινφλουένσερ τα σχετικά… παραστατικά για τα οικονομικά, εταιρικά και… περιουσιακά στοιχεία ώστε να δούμε πώς εμφανίζεται σχετικά «ευκατάστατος τα 2-3 τελευταία χρόνια» όπως τώρα δηλώνει.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου