Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Νέα επίθεση του ακροαριστερού Πολάκη σε δημοσιογράφους


 

Μια δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου, ήταν η αφορμή για να επιτεθεί και πάλι κατά των δημοσιογράφων ο ακροαριστερός Παύλος Πολάκης, και μία από τις αιτίες που ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 17%.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο φιλοσυριζαίικο Kontra, η Αχτσιόγλου ερωτώμενη σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δημοσιογράφους, η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος σημείωσε: «Μπορεί να οικοδομηθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Να μην τους αδικούμε τους δημοσιογράφους και θεωρώ και ότι οι δημοσιογράφοι δεν θα πρέπει να μας αδικούν».

Πολάκης: Θα συνεχίσω να «αδικώ» τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν

Σε σχέση με τη δήλωση αυτή, ο Παύλος Πολάκης προέβη στην παρακάτω ανάρτηση, στην οποία δήλωσε στο γνωστό του... «αψύ» ύφος:

«Τωρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;; Δηλαδή αδικήσαμε το Χατζηνικολαου που του έβγαλαν την υποθήκη του σπιτιού του με τροπολογία χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ;;; Αδικήσαμε αυτόν που μου έλεγε προκλητικά πως «θα μου πάρει το κοπάδι» όταν είχε 30 και βάλε εκατομμύρια χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και πλήρωσε για ορισμένα την πρώτη δόση μολις τον ξεμασκαρωσα;;; Για να πάρουμε θέση -συγκεκριμένα όμως- στα παραπάνω!!!! Δηλαδή τελος, αδικήσαμε ολα τα πληρωμένα από λιστες, υπουργεία, Δεκο, περιφερειες, μικρόφωνα και γραφιδες που μας λασπολόγησαν εμένα, τον Τσιπρα, τον Παππα, τη Δούρου, τον Σπιρτζη και τόσους άλλους όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο ελεεινό τρόπο;;; Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση: Θα συνεχίσω να «αδικώ»… αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν! Γιατι αλλιώς αυτή η χώρα ουτε θα ξεβρωμίσει, ούτε θα φτιάξει!… ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ….»

Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis
17 ώρες πριν

Τωρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;
Δηλαδή αδικήσαμε το Χατζηνικολαου που του έβγαλαν την υποθήκη του σπιτιού του με τροπολογία χωρίς να πληρώσει ένα ευρώ;;;
Αδικήσαμε αυτόν που μου έλεγε προκλητικά πως «θα μου πάρει το κοπάδι» όταν είχε 30 και βάλε εκατομμύρια χρέη σε εφορεια και ασφαλιστικά ταμεία και πλήρωσε για ορισμένα την πρώτη δόση μολις τον ξεμασκαρωσα;;;

...Δείτε περισσότερα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, τηλεόραση, αίθουσα σύνταξης και κείμενο που λέει "Εφη Αχτσιόγλου: Î σχέσ... m.youtube.com YouTube ΆΝΟΙΓΜΑ NTRA ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: ΜΠΟΡΕΙ NA ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΜΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΧΕΣΗ KONTRA ANAAH 008 a.giamall@kontrachannet.gr Εφη Αχτσιόγλου: Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Δημοσιογράφους Kontra Channel 1,2 χιλ. προβολές πριν από 4 ημέρες #KontraChanne ...περισσότερα"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "
Παυλος Πολακης
94.001 ακολουθούν
18 ώρες

Τωρα πήρα είδηση τη δήλωση: «να μην αδικούμε τους δημοσιογράφους για να μην μας αδικούν»!!!!
ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;
Δηλαδή αδικήσαμε το Χατζηνικολαου που του έβγαλαν τη...

Δείτε περισσότερα
821
78
28


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου