Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ο παρουσιαστής του OPEN δεν μπορούσε να καταλάβει ότι λέει λάθος το όνομα του δημάρχου Κιλκίς

 


Πολύ το γέλιο στο OPEN, αλλά και ο δίκαιος εκνευρισμός του δημάρχου Κιλκίς, που είχε απέναντι του ένα παρουσιαστή , που δεν καταλάβαινε όσες φορές και να του το πούνε ότι ο δήμαρχος έχει άλλο όνομα από αυτό που λέει αυτός.

Πιστεύοντας ότι στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής σύνδεσης βρισκόταν «ο δήμαρχος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης» που δεν είναι δήμαρχος Κιλκίς, ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, Φοίβος Παπαδάκης, επιχείρησε να τον ρωτήσει για τον 27χρονο πιλότο Περικλή Στεφανίδη, ο οποίος καταγόταν από το Κιλκίς και έχασε τη ζωή του χθες στην κατάσβεση της φωτιάς στην Κάρυστο. 

Δήμαρχος Κιλκίς, ωστόσο, ονομάζεται Δημήτρης Κυριακίδης, ενώ ο Θεόδωρος Βαφειάδης είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου. 

Ακολούθησε ο εξής... ασύλληπτος διάλογος με τον παρουσιαστεί να μην θέλει να αντιληφθεί το λάθος του:

Παπαδάκης: Έχουμε μαζί μας τον κύριο Θεόδωρο Βαφειάδη, τον δήμαρχο Κιλκίς, καθώς ο 27χρονος Περικλής είχε καταγωγή από το Κιλκίς και φυσικά θρηνεί όλη η τοπική κοινωνία, όπως και όλη η Ελλάδα

Κυριακίδης: Καλημέρα. Μάλλον έχετε κάνει κάποιο λάθος. Παρακαλώ να το διορθώσετε άμεσα. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Παπαδάκης: Έχετε απόλυτο δίκιο, μας συγχωρείτε.

Κυριακίδης: Ναι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να συμβαίνουν. Είναι ένα τρανταχτό λάθος. Δεν πρέπει να μπερδεύουν τους δημάρχους.

Παπαδάκης: Κύριε Βαφειάδη, πείτε μου την ιδιότητά σας για να το διορθώσουμε.

Κυριακίδης: Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Δήμαρχος Κιλκίς είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης. Συγγνώμη. Να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συνδέσεις, να ξέρετε με ποιον μιλάτε. Ξανακάνετε το ίδιο λάθος…

Με τον παρουσιαστεί Φοίβο Παπαδάκη να συνεχίζει, να μην καταλαβαίνει ότι δεν τον λένε Βαφειάδη, αλλά Κυριακίδη και να τον αποκαλεί «κύριο Βαφειάδη», ο κ. Κυριακίδης αγανακτισμένος είπε : «Διορθώστε το, σας παρακαλώ. Σας ακούω, αλλά βλέπω ότι δεν έχετε διορθώσει ακόμα το λάθος. Πάλι κάνετε το ίδιο λάθος. Μα, δεν είμαι ο κ. Βαφειάδης. Μιλάτε με τον κ. Κυριακίδη, δήμαρχο Κιλκίς»...





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου