Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Ανδρουλάκη ο Ελληνικός λαός θέλει να του πεις γιατί σε παρακολουθούσαν μην κάνεις τον ανήξερο!!!

 


Δεύτερος γύρος παρακολουθήσεων Ανδρουλάκης, με την Μάρθα Βούρτση, εεεε συγνώμη τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει και πάλι τον ανήξερο την ώρα που έχει σιχαθεί ο κόσμος να ακούει για υποκλοπές, και τον Ανδρουλάκη να κάνει τον ανήξερο.

Νομίζουμε ότι έχει φτάσει η στιγμή να πει ο Νίκος Ανδρουλάκης προσωπικά στον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσαν, γιατί ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν, και σίγουρα δεν θέλει να το μάθει απο κανένα άλλο.

Το θέμα των υποκλοπών επανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στη διάρκεια της συζήτησης επί του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις αυξήσεις στο Δημόσιο, τις οποίες φαιδρά  καταψήφισε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σήμερα, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, κατήγγειλε και πάλι ότι ότι έγιναν τρεις απόπειρες παρακολούθησης του ιδίου από το Predator, ενώ τόνισε πως πρέπει να σταματήσουν «να κρύβονται από τις πραγματικές τους ευθύνες και ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες».

Το θέμα όμως είναι ότι κρύβεται και ο ίδιος, αφού ξέρει και δεν λέει στον Ελληνικό λαό γιατί τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ.

«Μετά από ένα χρόνο που είχα επισκεφθεί τον Άρειο Πάγο, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρέλαβα χθες το βράδυ επιστολή από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων και ενημερώνει ότι έγιναν τρεις απόπειρες παρακολούθησής μου και όχι μία», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, λές και δεν ήξερε και δεν ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν.

Και προσέθεσε : «Η πρώτη, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2021. Η δεύτερη στις 21 Σεπτεμβρίου του 2021, ήταν αυτή που εντόπισε και η ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου. Και η τρίτη απόπειρα έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 2021. Ενώ δηλαδή βρισκόμουν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ και μεσούσης της εκλογικής διαδικασίας στο ΠΑΣΟΚ».

Με λίγα λόγια δηλαδή για να γίνουν τρεις παρακολουθήσεις Ανδρουλάκη σημαίνει ότι κάτι είχε βρεθεί για τον Ανδρουλάκη και πρέπει να το μάθουμε.

«Παραδίδω στα πρακτικά την επιστολή του Κωνσταντίνου Μενουδάκου. Όπως έχει δημόσια ενημερώσει ο κ. Μενουδάκος, 87 ακόμη συμπολίτες μας έλαβαν αντίστοιχα μηνύματα με το Predator. Συνεπώς, υπάρχουν 87 τέτοιες επιστολές», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Τόνισε πως «οφείλουν να ενημερώσουν τη Βουλή των Ελλήνων και τον ελληνικό λαό. Οφείλουν να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες δίνοντας τα στοιχεία αυτά στη Δικαιοσύνη. Το οφείλουν στην αλήθεια. Το οφείλουν στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στη Δημοκρατία».

«Αυτοί που επέτρεψαν σκόπιμα να κυλιστεί η δημόσια ζωή στο βούρκο και να κρύψουν με παραπληροφόρηση και συμψηφισμούς τις βαρύτατες ευθύνες τους, πρέπει να λογοδοτήσουν», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης που ξέρει γιατί τον παρακολουθούσαν να εργαλειοποίησε την παρακολούθηση πριν σκάσει η αλήθεια.

Και καταλήγει : «Είμαι εδώ για να συνεχίσω τον αγώνα της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας, του σεβασμού των θεσμών και της Δημοκρατίας. Το ερώτημα που περιμένουμε να απαντήσει η Δικαιοσύνη, αλλά και οι ανεξάρτητες αρχές, είναι ένα: ποιοι είχαν στήσει αυτό το παράκεντρο εξουσίας και χρησιμοποιούσαν το Predator. Πρέπει η Δικαιοσύνη να ελέγξει άμεσα πόσοι από τους 87 υπήρξαν και θύματα παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ, για να δούμε τελικά πόσες ήταν οι διαβολικές συμπτώσεις. Μόνο έτσι θα σταματήσουν να κρύβονται από τις πραγματικές τους ευθύνες και ο πρωθυπουργός και οι στενοί του συνεργάτες».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου