Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Νέα ξεφτίλα Γιώργου Τσίπρα επικίνδυνος και αδιάβαστος : Η σύμβαση για το δίκαιο της Θάλασσας δεν έχει ρητή αναφορά στο Αιγαίο


 

Επικίνδυνος και ανεύθυνος ο ξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργος, υπέπεσε σε νέο ανθελληνικό ατόπημα λέγοντας : «Η σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, δεν έχει ρητή αναφορά για το Αιγαίο».

Πρόκειται ίσως για την πιο επικίνδυνη δήλωση για τα εθνικά μας θέματα και μάλιστα από στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος τυχαίνει να είναι και ένας ακατάλληλος αναπληρωτής τομεάρχης Άμυνας. 

Φυσικά και γνωρίζει ότι με αυτά που λέει κάνει κακό στην Ελλάδα, αλλά είναι επικίνδυνος, ανεύθυνος και αδιάφορος, αφού στο video και παρά την παρέμβαση της Ντόρας Μπακογιάννη να σοβαρευτεί αυτός επέμενε.

Εάν ήταν σε ένα σοβαρό κόμμα, που δεν ήταν αρχηγός ο Αλέξης Τσίπρα θα τον είχαν διαγράψει μετά από τέτοιο ατόπημα.

Το δίκαιο της Θάλασσας προβλέπει πως τα νησιά που φέρουν οικονομική δραστηριότητα έχουν υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ και φυσικά αφορά στο Αιγαίο, όπως και στην Ανατολική Μεσόγειο. Κάθε άλλη θέση είναι βούτυρο στο ψωμί της Τουρκίας η οποία εδώ και χρόνια, όχι μόνο δεν υπογράφει την UNCLOS, αλλά υποστηρίζει πως το Αιγαίο είναι μια περιοχή «ειδικών συνθηκών».

Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί για την Ελλάδα έχει τελειώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όλοι αυτοί που αποτελούν τον ΣΥΡΙΖΑ.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου