Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Τελευταία ευκαιρία του ΣΥΡΙΖΑ να βάλουν φωτιά σε όλη την χώρα οι σύντροφοι - Μεγάλη προσοχή

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, και τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, είναι μια ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ μήπως ο τελειωμένος πολιτικά Αλέξης Τσίπρας κερδίσει ψήφους, πάνω σε κάποια τραγωδία που ίσως να συμβεί.

Φυσικά η ευθύνη έτσι και αρχίσουν οι φωτιές δεν πέφτει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, αλλά στην υπηρεσιακή κυβέρνηση, για τον χειρισμό της όποιας κατάστασης, αλλά αυτά είναι ψηλά γράμματα για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και στο πρόσφατο ναυάγιο με τους μετανάστες, Μητσοτάκη φώναζαν, ενώ υπηρεσιακή κυβέρνηση έχουμε.

Συναγερμός είχε σημάνει στην Αρτέμιδα για μια φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, σε μια περιοχή γεμάτη πεύκα κοντά σε σπίτια.

Η φωτιά ήταν ξεκάθαρος εμπρησμός και ξέσπασε σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Ιωαννίνων και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την πυροσβεστική έχει οριοθετηθεί.

Η φωτιά ξέσπασε κοντά σε σπίτια, και στο σημείο επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος ενώ έχει δοθεί εντολή και για 2 ελικόπτερα.

Πριν από λίγο συγκεκριμένα 13:00 έσβησε και έληξε ο συναγερμός.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου