Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Μικροψυχία και κακομοιριά από Τσίπρα - Παυλόπουλο που απέφυγαν να χαιρετήσουν Μητσοτάκη



Εντάξει ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας μικρόψυχος τελειωμένος πολιτικός που το έχει τελειώσει η Μητσοτάκης, ο άλλος; Γιατί; Προέρχεται από την Νέα Δημοκρατία, ήταν τυχερός που έγονε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και δυστυχώς δεν έχει ίχνος σεβασμού.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον για την ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα στο ΚΠΙΣΝ, στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference.

Πρώτος στην αίθουσα της ομιλίας του ΚΠΙΣΝ έφθασε ο Αλέξης Τσίπρας και κάθισε δίπλα στον Προκόπη Παυλόπουλο, που τα βρίσκουνε. Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη μικρή κόρη του, Δάφνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκείνη την ώρα χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού ενώ τον είδε, ασχολούνταν με το κινητό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε την πορεία του προς τη θέση του και κάπως έτσι... αποφεύχθηκαν οι χειραψίες.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στον διάδρομο των καθισμάτων, χαιρέτησε και μίλησε για λίγο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, και πήρε τον διάδρομο των καθισμάτων προς τη θέση του. 

Ακολούθησαν και άλλες χειραψίες, ώσπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη θέση του. Λίγα καθίσματα πιο πέρα καθόταν ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι απέφυγαν επιμελώς να μιλήσουν ή να χαιρετήσουν τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και αυτό έδειξε την ποιότητα των ανθρώπων.

Απλά ντροπή για τον Παυλόπουλο, ο άλλος έτσι είναι και έτσι θα είναι, μικρόψυχος.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου